קליעי בטטה הדרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סיבובים בטטה הדר. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, מלח, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -43 דקות. נסו כדורי בטטה, קליעי בטטה דרום-מערביים, ו כדורי בטטה עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
המקום שטף תפוחי אדמה מתוקים על תבנית אפייה; לדקור כל תפוח אדמה עם מזלג.
אופים ב 450 במשך 45 דקות או עד כמעט מכרז.
תן לתפוחי אדמה להתקרר למגע.
לקלף תפוחי אדמה, לחתוך לתוך 1/2 " - פרוסות עבות. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בתבנית אפייה משומנת קלות 13 "x 9" או עגולה 3-qt. תבשיל. למעלה עם חצאי פקאן.
מערבבים מיץ תפוזים הבא 4 מרכיבים בסיר קטן, ערבוב היטב. מביאים תערובת זיגוג לרתיחה; להרתיח 1 דקה או עד מעובה מבעבע. מערבבים בממרח שעועית וניל.
יוצקים או כפית זיגוג כתום על פרוסות בטטה.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 30 עד 45 דקות או עד זיגוג מעובה.
הערה מקדימה: לאחר תפוחי אדמה מתוקים אפויים התקררו, מכסים ומקררים עד 24 שעות. למחרת, לקלף ולפרוס תפוחי אדמה, ולתת לבוא לטמפרטורת החדר לפני האפייה כפי שהורה לעיל.