קושימומחה
מוכן ב1 ש, 43 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

קליעי בטטה הדרים

קליעי בטטה הדרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סיבובים בטטה הדר. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, מלח, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -43 דקות. נסו כדורי בטטה, קליעי בטטה דרום-מערביים, ו כדורי בטטה עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
המקום שטף תפוחי אדמה מתוקים על תבנית אפייה; לדקור כל תפוח אדמה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
אופים ב 450 במשך 45 דקות או עד כמעט מכרז.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
תן לתפוחי אדמה להתקרר למגע.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
לקלף תפוחי אדמה, לחתוך לתוך 1/2 " - פרוסות עבות. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בתבנית אפייה משומנת קלות 13 "x 9" או עגולה 3-qt. תבשיל. למעלה עם חצאי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מערבבים מיץ תפוזים הבא 4 מרכיבים בסיר קטן, ערבוב היטב. מביאים תערובת זיגוג לרתיחה; להרתיח 1 דקה או עד מעובה מבעבע. מערבבים בממרח שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
יוצקים או כפית זיגוג כתום על פרוסות בטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
אופים, חשוף, ב 350 במשך 30 עד 45 דקות או עד זיגוג מעובה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הערה מקדימה: לאחר תפוחי אדמה מתוקים אפויים התקררו, מכסים ומקררים עד 24 שעות. למחרת, לקלף ולפרוס תפוחי אדמה, ולתת לבוא לטמפרטורת החדר לפני האפייה כפי שהורה לעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים