קושימומחה
מוכן ב1 ש, 43 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

קליעי בטטה הדרים

קליעי בטטה הדרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סיבובים בטטה הדר. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, מלח, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -43 דקות. נסו כדורי בטטה, קליעי בטטה דרום-מערביים, ו כדורי בטטה עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
המקום שטף תפוחי אדמה מתוקים על תבנית אפייה; לדקור כל תפוח אדמה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
אופים ב 450 במשך 45 דקות או עד כמעט מכרז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
תן לתפוחי אדמה להתקרר למגע.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
לקלף תפוחי אדמה, לחתוך לתוך 1/2 " - פרוסות עבות. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בתבנית אפייה משומנת קלות 13 "x 9" או עגולה 3-qt. תבשיל. למעלה עם חצאי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מערבבים מיץ תפוזים הבא 4 מרכיבים בסיר קטן, ערבוב היטב. מביאים תערובת זיגוג לרתיחה; להרתיח 1 דקה או עד מעובה מבעבע. מערבבים בממרח שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
יוצקים או כפית זיגוג כתום על פרוסות בטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
אופים, חשוף, ב 350 במשך 30 עד 45 דקות או עד זיגוג מעובה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הערה מקדימה: לאחר תפוחי אדמה מתוקים אפויים התקררו, מכסים ומקררים עד 24 שעות. למחרת, לקלף ולפרוס תפוחי אדמה, ולתת לבוא לטמפרטורת החדר לפני האפייה כפי שהורה לעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם