קליפות ממולאות נקניק-תרד
נקניקיות תרד ממולא פגזים דורש בערך 2 שעות ו -10 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 589 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, רוטב מרינדה, תרד ופלפל. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 74%. נסו קליפות ממולאות נקניק-תרד, קליפות ממולאות נקניקיות ותרד, ו קליפות ממולאות נקניק ותרד ליום ראשון עבור מתכונים דומים.
הוראות
הכינו את הקליפות הממולאות: הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את קליפות הפסטה ומבשלים עד שהתרככו מעט אך עדיין יציבים, כ -7 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מזלפים שמן זית וזורקים; מניחים בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ -4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, 30 שניות.
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים, שוברים אותה בכף עץ, עד להשחמה, כ -5 דקות.
מוסיפים את התרד, 1/2 כפית המלח והפלפל לפי הטעם ומערבבים עד לחימום, כ -2 דקות נוספות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לחלוטין.
שלב בקערה את תערובת התרד, הריקוטה, 1 כוס מוצרלה, הפרמזן, הפטרוזיליה ו -1 כפית מלח. ממלאים כל קליפה בכ -2 כפות מהמלית; מניחים בצד.
מחממים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט מכינים את רוטב הגבינה: ממיסים את החמאה עם השום בסיר בינוני על אש בינונית. כאשר החמאה מתחילה קצף, מוסיפים את הקמח ומקציפים כל הזמן עד להזהבה קלה, כ 1 דקה.
מוסיפים את החלב והשמנת, מביאים לרתיחה ומבשלים תוך הקצפה מתמדת עד שהרוטב סמיך מספיק לציפוי כף, 2 עד 3 דקות.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הפרמזן, 1/4 כפית מלח ואגוז מוסקט לפי הטעם.
מברישים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בשמן זית ויוצקים כשני שליש מרוטב הגבינה.
מוסיפים את הקליפות הממולאות ומעליהם את רוטב הגבינה שנותר. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 20 דקות. חושפים ומעליהם את רוטב המרינרה ואת 1 כוס המוצרלה הנותרת; ממשיכים לאפות עד שהרוטב מבעבע, 15 עד 20 דקות נוספות.