קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

קליפות ממולאות נקניק-תרד

קליפות ממולאות נקניק-תרד
נקניקיות תרד ממולא פגזים דורש בערך 2 שעות ו -10 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 589 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, רוטב מרינדה, תרד ופלפל. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 74%. נסו קליפות ממולאות נקניק-תרד, קליפות ממולאות נקניקיות ותרד, ו קליפות ממולאות נקניק ותרד ליום ראשון עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הכינו את הקליפות הממולאות: הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את קליפות הפסטה ומבשלים עד שהתרככו מעט אך עדיין יציבים, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
3
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
מזלפים שמן זית וזורקים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
5
מחממים את שמן הזית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
7
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
8
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים, שוברים אותה בכף עץ, עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
9
מוסיפים את התרד, 1/2 כפית המלח והפלפל לפי הטעם ומערבבים עד לחימום, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
פלפלפלפל
מלחמלח
10
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לחלוטין.
11
שלב בקערה את תערובת התרד, הריקוטה, 1 כוס מוצרלה, הפרמזן, הפטרוזיליה ו -1 כפית מלח. ממלאים כל קליפה בכ -2 כפות מהמלית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מחממים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט מכינים את רוטב הגבינה: ממיסים את החמאה עם השום בסיר בינוני על אש בינונית. כאשר החמאה מתחילה קצף, מוסיפים את הקמח ומקציפים כל הזמן עד להזהבה קלה, כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
חמאהחמאה
שוםשום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
תנורתנור
13
מוסיפים את החלב והשמנת, מביאים לרתיחה ומבשלים תוך הקצפה מתמדת עד שהרוטב סמיך מספיק לציפוי כף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הפרמזן, 1/4 כפית מלח ואגוז מוסקט לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
15
מברישים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בשמן זית ויוצקים כשני שליש מרוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
מוסיפים את הקליפות הממולאות ומעליהם את רוטב הגבינה שנותר. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 20 דקות. חושפים ומעליהם את רוטב המרינרה ואת 1 כוס המוצרלה הנותרת; ממשיכים לאפות עד שהרוטב מבעבע, 15 עד 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
רוטברוטב
מוצרלהמוצרלה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
17
צילום: קון פולוס

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1שמיר טרי, מרוטשום, טחוןשום, טחון2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק איטלקי חם, תרמילים הוסרונקניק איטלקי חם, תרמילים הוסרו227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(20 עד 24) קונכיות פסטה ג'מבו(20 עד 24) קונכיות פסטה ג'מבו8שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב מרינרה jarredרוטב מרינרה jarred8שרימפס וורידיםאגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי11 כף אורגנו מיובששמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוף ולצחצוחשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוף ולצחצוח1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת8שרימפס וורידיםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מוצרלה גרוסהגבינת מוצרלה גרוסה283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת תרד קפוא, הפשיר וסחוט יבשחבילת תרד קפוא, הפשיר וסחוט יבש22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת