קרם של מרק ארטישוק אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מכלמתכונים יש 44 אוהדים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, סלרי, מיורן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תות תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו קרם ארטישוק ומרק ארטישוק ירושלמי, קרם מרק הארטישוק של מאסון-הכינו את המרק המיוחד הזה בבית, ו קרם מרק ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מאדים את הארטישוקים ב -2 כוסות מים עד שהם רכים (כ-45 דקות) ושומרים את הנוזל לאחר מכן. אפשר ארטישוקים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
מים
2
מגרדים את הבשר מהשליש התחתון של כל עלה ומניחים בסיר מרק בינוני יחד עם נוזל הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הסר חנק מטושטש מכל תחתית ארטישוק וזורק.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
4
קוביות גס את תחתית הארטישוק והניחו בסיר המרק. לאחר מכן הוסיפו ציר עוף, ורמוט, תפוח אדמה, גזר, בצל, סלרי, שום, עלי דפנה ומרורם. מבשלים עד שהירקות רכים מאוד והנוזל מצטמצם ב-1/3, כ-45 דקות.