קליפות תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל קליפות תפוחי אדמה. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן קנולה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו קליפות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות. לשפשף תפוחי אדמה נקיים ולאפשר להם להתייבש. עם מגבת נייר (או רק עם הידיים) לשפשף את העור של תפוחי אדמה עם 2 כפות שמן קנולה, כך שהם נחמדים ולחים.
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה ואופים עד שהעור פריך ותפוחי אדמה רכים, כ -30 עד 40 דקות.
הסר את המחבת ולאפשר להתקרר עד שתוכל להתמודד עם תפוחי האדמה.
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו. לגרוף את הקרביים, משאיר קצת תפוחי אדמה בקליפות. ממיסים את החמאה עם 2 כפות שמן קנולה, ואז מברשת הן את החלק החיצוני והן את החלק הפנימי של תפוחי האדמה.
מניחים חצאי תפוחי אדמה כלפי מטה וחוזרים לתנור במשך 5 עד 8 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך את תפוחי האדמה מעל ולהמשיך לאפות עד הקצוות של תפוחי אדמה להתחיל להפוך חום זהוב.
מפזרים את הקרביים של קליפות תפוחי האדמה עם צ ' דר, ואז מפזרים על בייקון קצוץ. חזור לתנור מספיק זמן כדי שהגבינה תימס, כ -3 עד 4 דקות.
מגישים מיד עם שמנת חמוצה ובצל ירוק. יאם!