קלמנטין-טארט קרם שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 281 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קמח, שוקולד מריר, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 20%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: קלמנטיין-טארט קרם שוקולד, טארט שוקולד עם קליפת קלמנטינה מסוכרת, ו טארט קלמנטין עם שוקולד לבן - קרום עוגיות מקדמיה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
להכנת מאפה, כף קלות קמח לכוס מדידה יבשה; מפלסים בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
3
שלב בקערה את הקמח, 2 כפות הסוכר ו -1 / 8 כפית מלח; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
מפזרים משטח עם מי קרח, 1 כף בכל פעם; לזרוק במזלג עד לח ומתפורר (לא יוצר כדור).
מרכיבים שתצטרך
מים
5
לחץ על תערובת בעדינות לעיגול בגודל 4 אינץ ' על ניילון כבד; מכסים בניילון נוסף.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
מרדדים בצק, עדיין מכוסה, לעיגול בגודל 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
7
מניחים בצק במקפיא 10 דקות או עד שניתן להסיר בקלות ניילון.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
8
להסיר 1 גיליון של פלסטיק לעטוף; לתת לעמוד 1 דקה או עד גמיש. התאימו בצק לתבנית טארט עגולה עם תחתית נשלפת בגודל 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
טופס טארט
9
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. לחץ בצק על תחתית ודפנות התבנית. מקפלים קצוות מתחת. פירס תחתית ודפנות הבצק בעזרת מזלג; אופים בחום של 375 למשך 20 דקות. מצננים על רשת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מתלה תיל
תנור
מחבת
10
להכנת קרם מאפה, שלבו 1/2 כוס סוכר, עמילן תירס ו 1/4 כפית מלח בסיר בינוני. מערבבים בהדרגה חלב; מביאים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
עמילן תירס
סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
שלב חלמונים וביצה בקערה קטנה; מערבבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה כרבע מתערובת החלב החם לתערובת הביצים; מוסיפים לתערובת החלב שנותרה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים על אש בינונית עד שהתערובת סמיכה וקרמית, תוך ערבוב תדיר (כ -5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
12
מסירים מהאש; מערבבים פנימה קליפה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
בקר
13
יוצקים לתוך קערה; משטח כיסוי של קרם מאפה בניילון נצמד. תירגע.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
14
מורחים חצי שוקולד מומס על תחתית הקרום. כף את קרם המאפה לקרום. מסדרים פרוסות קלמנטינה מעל קרם מאפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
Clementine
שוקולד
קרום
15
מברשת משמרת מעל קלמנטינות.
מרכיבים שתצטרך
Clementine
משמר
16
מטפטפים את השוקולד שנותר על טארט. מצננים לחלוטין; חותכים ל 8 טריזים.