קלמרי מטוגן יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, לימונים, מלח ים ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-394 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. הציון הזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קלמרי מטוגן, קלמרי מטוגן, ו קלמרי מטוגן.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
יוצקים מספיק שמן לסיר גדול וכבד כדי להגיע לעומק של 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מחממים על אש בינונית עד 350 מעלות צלזיוס.
4
מערבבים את הקמח, הפטרוזיליה, המלח והפלפל בקערה גדולה. עובדים בקבוצות קטנות, זורקים את הדיונון לתערובת הקמח לציפוי. מוסיפים בזהירות את הדיונון לשמן ומטגנים עד להזהבה פריכה וחיוורת מאוד, בערך 1 דקה לכל אצווה. בעזרת מלקחיים או כף מחוררת מעבירים את הקלמרי המטוגן לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט (פיצול) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
ספינת הדגל של לורן-פרייר, המגלמת את סגנון הבית: טרי להפליא וקל לשתייה. התערובת מורכבת מעל 55 קרוסים שונים (עם דירוג ממוצע של 94%). לאחר שהתיישן למעלה משלוש שנים, מוסיפים' ליקר ד 'משלחת' והשמפניה מתבגרת למשך שישה חודשים נוספים. התוצאה היא אף עדין אך מורכב, עם רמזים לפרי הדר, וחיך מאוזן טוב. מושלם כמו אפריטיף, הוא גם הולך טוב מאוד עם אוכל.