לכי לחנות וקחי שום, שום, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית נסו ארטישוק ממולא בסגנון סיציליאני, חברת פיצה סיציליאנית מקורית קלאמרי בולונז, ו קלאמרי בסגנון לוסיאנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
נקו את 12 צינורות הדיונון הגדולים; הסירו את העור והסחוס בתוך הדיונון ושטפו ונקו. במחבת גדולה בצל מטגן ב 2 כפות שמן זית עד רך. בקערה גדולה, לשלב את
מרכיבים שתצטרך
דיונון
שמן זית
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
3
בצל מוקפץ, 1/2 כוס שמן זית, שום, 1 כוס פקורינו, 1/2 כוס פטרוזיליה, ואת פירורי הלחם ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
שמן זית
פקורינו
פטרוזיליה
שום
בצל
4
מוסיפים את 1/2 כוס השמן הנותרת כדי להפוך את פירורי הלחם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
שמן בישול
5
תוסיף את הצימוקים אחרונים. ממלאים את צינורות הדיונון בתערובת ומאובטחים עם קיסם בפתיחה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
צינורות דיונון
צימוקים
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
6
מניחים את הצינורות בתבנית אפייה עם קצת שמן בתחתית המחבת, ואופים במשך 10 דקות. לאחר 10 דקות, להסיר מהתנור העליון עם רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
7
מפזרים 1/4 כוס פקורינו ועוד 1/4 כוס פטרוזיליה. החזירו את המחבת לתנור ואפו עד שהגבינה נמסה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
פטרוזיליה
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
8
במחבת גדולה, מערבבים עגבניות מרוסקות, שום, בזיליקום, מלח, פלפל וסוכר. לבשל במשך 5 דקות ולהניח בצד.