קלציונים בשרניים
קציצות בשר עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך.1. רוטב, בשר טחון, בצק פיצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , שהוא מוצק. נסו קלציונים בשרניים, אורז בשרי, ו ביפי ciabattas (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. Brown בשר, בצל, פלפלים ושום במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; לנקז. כיסוי כדי להתחמם.
מערבבים רוטב עגבניות, רוטב סטייק ותיבול איטלקי בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; מבשלים 5 דקות או עד מעובה מעט.
הסר 1 כוס של תערובת רוטב עגבניות; מערבבים לתוך תערובת הבשר. הניחו בצד את תערובת רוטב העגבניות שנותרה.
פרוס בצק פיצה; מחולק ל 8 חתיכות שוות.
מרדדים כל חתיכה על משטח מקומח קלות ל 6 אינץ ' מרובע. כף 1/3 כוס תערובת הבשר על מרכז כל כיכר בצק; העליון עם 1/4 כוס הגבינה. מקפלים מעל בצק כדי ליצור משולשים. לחץ על קצוות הבצק יחד, ולאחר מכן לחץ עם tines של מזלג לאטום בחוזקה.
מניחים על גיליונות אפייה משומנים קלות.
אופים 20 דקות או עד חום זהוב.
מגישים עם תערובת רוטב עגבניות הנותרים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון