קנולו סיציליאנו
Cannolo Siciliano דורש כ 12 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-50 מנות. מתאבן זה יש 261 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, יין marsala, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו Cannolo Siciliano, Pesco Siciliano, ו ברוקולי סיציליאנו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את כל החומרים למעט marsala.
מוסיפים את marsala, לפי הצורך, כדי ליצור בצק נוקשה. תעביר את הבצק דרך שיטר בצק.
חותכים את הבצק לתוך אליפסות, בערך 3 על ידי 5 אינץ'. לעטוף את הבצק סביב מקל עץ. חותם היטב עם איטום ביצים.
מחממים טיגון עמוק מלא שמן סויה ל 375 מעלות F.
מטגנים את הפגזים עד חום זהוב, 10 עד 15 דקות, להתקרר על מחבת גיליון מצופה מגבת נייר. לאחר מגניב, להסיר את מקלות מתכת או עץ ולאחסן במיכל אטום עד מוכן לשימוש.
מערבבים את גבינת ריקוטה עם הסוכר.
מוסיפים את תמצית הוניל, שמן קינמון, אתרוג ושוקולד צ ' יפס. להכניס למקרר עד הצורך.
מלא כל קנולי עם קרם ריקוטה עם שקית בצק או כף.