Cannolo Siciliano דורש כ 12 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-50 מנות. מתאבן זה יש 261 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, יין marsala, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו Cannolo Siciliano, Pesco Siciliano, ו ברוקולי סיציליאנו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד את כל החומרים למעט marsala.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
2
מוסיפים את marsala, לפי הצורך, כדי ליצור בצק נוקשה. תעביר את הבצק דרך שיטר בצק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
חותכים את הבצק לתוך אליפסות, בערך 3 על ידי 5 אינץ'. לעטוף את הבצק סביב מקל עץ. חותם היטב עם איטום ביצים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כמו למשל M&M's
4
תן לנוח בין לילה.
5
מחממים טיגון עמוק מלא שמן סויה ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן סויה
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6
מטגנים את הפגזים עד חום זהוב, 10 עד 15 דקות, להתקרר על מחבת גיליון מצופה מגבת נייר. לאחר מגניב, להסיר את מקלות מתכת או עץ ולאחסן במיכל אטום עד מוכן לשימוש.