קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 21 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קנולי מטוגן בשמן עמוק

קנולי מטוגן בשמן עמוק
קנולי מטוגן בשמן עמוק הכנת המתכון לוקחת כ 21 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. 52 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ליקר תפוזים, שוקולד, פיסטוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קנולי מטוגן בשמן עמוק, Chocolate Chip-Orange Cannoli (Cannoli di Ricotta), ו קינוח קנולי פיזזן ופיצטות שוקולד קנולי.

הוראות

1
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת עם הסוכר של ממתקים עד פסגות רכות טופס. בקערת ערבוב גדולה, מערבבים את הליקר והקינמון לתוך הריקוטה. ואז מוסיפים חצי מהקצפת כדי להאיר את זה. בעדינות לקפל את הקצפת הנותרים. מקפלים את הפיסטוקים לתערובת קרם ריקוטה. ממלאים שקית מאפה ללא טיפ בתערובת כדי למלא את קונכיות הקנולי. צינור המילוי לתוך הפגזים רק לקצוות של הקליפה. להקפיא את הקנולי במשך 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קונכיות קנוליקונכיות קנולי
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(מקרטון)(מקרטון)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2
מחממים את השמן ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
לטאטא קמח, סוכר, ביצה וחלב יחד בקערה רדודה. טובלים את הקנולי הקפוא בבלילה, מנערים את העודף. נמוך יותר לתוך השמן החם. מטגנים כ 3 דקות עד מוזהב קלות, הזזת הקנולי סביב כך שהוא צבעים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
טובלים את 2 הקצוות של הקנולי המטוגן לתוך השוקולד המומס, מפזרים את השוקולד בפיסטוקים קצוצים ומקשטים בסוכר קונדיטור.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון