קנולי מטוגן בשמן עמוק הכנת המתכון לוקחת כ 21 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. 52 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ליקר תפוזים, שוקולד, פיסטוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קנולי מטוגן בשמן עמוק, Chocolate Chip-Orange Cannoli (Cannoli di Ricotta), ו קינוח קנולי פיזזן ופיצטות שוקולד קנולי.
הוראות
1
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת עם הסוכר של ממתקים עד פסגות רכות טופס. בקערת ערבוב גדולה, מערבבים את הליקר והקינמון לתוך הריקוטה. ואז מוסיפים חצי מהקצפת כדי להאיר את זה. בעדינות לקפל את הקצפת הנותרים. מקפלים את הפיסטוקים לתערובת קרם ריקוטה. ממלאים שקית מאפה ללא טיפ בתערובת כדי למלא את קונכיות הקנולי. צינור המילוי לתוך הפגזים רק לקצוות של הקליפה. להקפיא את הקנולי במשך 4 שעות או לילה.
לטאטא קמח, סוכר, ביצה וחלב יחד בקערה רדודה. טובלים את הקנולי הקפוא בבלילה, מנערים את העודף. נמוך יותר לתוך השמן החם. מטגנים כ 3 דקות עד מוזהב קלות, הזזת הקנולי סביב כך שהוא צבעים באופן שווה.