קנולי תוצרת בית
מתכון זה מספק 24 מנות. עם 159 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, שמן canolan, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קנולי תוצרת בית, קנולי חצי תוצרת בית, ו קנולי תוצרת בית עם קרם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לקבלת בצק הקליפה: בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, הסוכר והמלח. עבודה חתיכות חמאה לתוך הקמח עם האצבעות שלך עד התערובת הופכת גס וחולי.
מוסיפים את חלמון הביצה ואת היין הלבן ומערבבים עד שהוא הופך לבצק חלק.
מורחים חתיכת ניילון נצמד על משטח שטוח ומניחים את הבצק במרכז. לעטוף את הפלסטיק באופן רופף סביבו ולחץ על הבצק כדי למלא את הפער. שיטוח הבצק פירושו פחות מתגלגל מאוחר יותר.
תן לו לנוח במקרר לכמה דקות בזמן שאתה עושה את המילוי.
למילוי: בקערה בינונית, להקציף את הריקוטה עד חלקה. לנפות את אבקת הסוכר, קינמון ו allspice.
מערבבים כדי להתמזג. בקערה נפרדת (או בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk), להכות את השמנת הכבדה עד נוקשה למדי. באמצעות מרית גומי, בעדינות לקפל את הקרם לתוך תערובת ריקוטה. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. קלילות לגרות את החיצוני של הלימון ומערבבים אותו לתוך ריקוטה. מקררים לחצי שעה עד שעה.
כדי לגלגל ולטגן את הפגזים: בסיר בינוני עם תחתית כבדה, לחמם את שמן קנולה ל 360 מעלות פ בינתיים, לנפות שכבה אפילו של קמח על משטח שטוח. קמח מערוך.
מגלגלים את הבצק עד שהוא דק מאוד (בערך בעובי 1/8 אינץ').
חותכים את הבצק לרביעיות ועובדים בקבוצות קטנות. השתמש בכל זכוכית או קערה קטנה כי יש קוטר 3 עד 4 אינץ'.
חותכים סיבובים, מעקב סביב כל אחד כדי להבטיח את הבצק נחתך במלואו. צריך להיות לך בערך 24 מעגלים. לעטוף כל מעגל סביב עובש קנולי. השתמש קצת לשטוף את הביצה על קצה כל סיבוב כדי לאטום אותו לסגור ולהבטיח שזה לא להחליק או ליפול מהתבנית לפני לחיצה על זה סגור מעל התבנית. להבעיר את הקצוות מעט מהעובש. דאייה תאפשר השמן לחדור כל פגז קנולי כפי שהם מטגנים. השתמש זוג מלקחיים כדי להחזיק את קצה התבנית כמו שאתה לטבול ומטגנים את הקליפה בשמן עד פריך, 2 עד 3 דקות.
הסר מן השמן, והחזק את התבנית באחד היה עם המלקחיים שלך, בעדינות לאחוז את הקליפה ביד השנייה עם מגבת מטבח בזהירות להחליק אותו את התבנית. להפריש להתקרר. חזור עם כל המעגלים.
כדי למלא את הקנולי: ממש לפני ההגשה, להשתמש שקית מאפה ללא קצה צינור ריקוטה לתוך תבניות קנולי. למלא את קונכיות קנולי משני קצותיו כך הקרם פועל דרך כל הקליפה. אבק עם אבקת סוכר. אבקת סוכר נותן כי מתיקות תוספת קטנה ומרקם הוסיף החיצוני. זה גם גורם לי להרגיש כאילו יש לי מגע מאפייה מקצועי בבית שלי.