קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

קנוקנות אפונה עם פטריות קרים כרישה

קנוקנות אפונה עם פטריות קרים כרישה
קנוקנות אפונה עם פטריות קרים, כרישה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 503 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, כרישה, פטריות קרים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: קנוקנות אפונה עם פטריות קרים כרישה, פירה עם פטריות קרים, ו אורז פילאף עם פטריות קרים.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להוסיף כרישה; לכסות ולבשל עד כרישה רכה אבל לא חום, ערבוב לעתים קרובות, על 7 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה; להוסיף שום ופטריות ו sauté עד פטריות להתחיל חום, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
להוסיף קנוקנות אפונה; לבשל עד קנוקנות אפונה רק להתחיל לנבול, לזרוק לעתים קרובות, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן