קנטונזית עוף ופטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו עוף ופטריות קנטונזיות. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 460 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם בייבי בוק צ'וי, חזה עוף, רוטב צדפות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בג'ינג'ר אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר מגובש כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קנטונזית עוף המבורגרים, עוף קנטונזי עם ירקות, ו קנטונזית עוף קוצצים סואי.
הוראות
זורקים את העוף עם רוטב הצדפות בקערה.
מערבבים את עמילן התירס עם 3 כפות מים קרים בקערה אחרת.
מניחים את שתי הקערות ליד הכיריים עם שאר החומרים.
מחממים ווק או מחבת עמוקה על אש גבוהה עד שהיא חמה.
מוסיפים את שמן הבוטנים, ואז את הבצל הירוק, הג ' ינג ' ר והשום, ומקפיצים כ -20 שניות.
מוסיפים את תערובת העוף ומטגנים עד שהבשר כבר לא ורוד מבחוץ, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הפטריות והבוק צ ' וי.
מוסיפים למחבת את המרק ושמן השומשום ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את תערובת עמילן התירס, מחזירים לרתיחה ומבשלים, זורקים, עד שהעוף מבושל והרוטב סמיך ומבריק, 2 עד 3 דקות.
מגישים עם אורז, אם רוצים.