קנטוצ'י ביסקוטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את קנטוצ'י ביסקוטי. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 151 קלוריות. מתאים ל-36 ומחירו 27 סנט למנה מנות. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מתכון זה מכלמתכונים יש 29 אוהדים. אם יש לכם ליקר אגוזי לוז, תמצית ונילן, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 40%. נסו קנטוצ'י אלו זנזרו מוס די זוקה (ג' ינג'ר קנטוצ' י עם אני, עוגיות קנטוצ'י, ו חמוציות טריות וקנטוצ'י ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרכיבים יבשים (למעט אגוזים) בקערה גדולה.
מערבבים את הביצים והנוזלים בקערה נפרדת.
מוסיפים נוזלים לחומרים היבשים בהדרגה, מערבבים עד שהבצק נוקשה. אל תערבב יתר על המידה. מערבבים פנימה או עובדים באגוזים.
מעצבים בצק לשני מלבנים ברוחב 3 אינץ', באורך 15 אינץ'.
מניחים על דף עוגיות משומן.
אופים 20 דקות בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מוציאים מלבנים אפויים מהתנור ומניחים לעמוד עד להתקררות למגע.
בעזרת סכין חדה פורסים מלבנים לרוחב לפרוסות 3/4 אינץ'.
מניחים שוב על דף העוגיות, הצד הפרוס כלפי מטה, ואופים שוב למשך 15 דקות או עד שהם מזהיבים. אחסן בכלי אטום. אלה לאחסן היטב במשך שבועות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
![ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה]()
ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. פירותי אוורירי שלה, פרחוני בלסמי הערות להכות על האלגנטיות הרעננה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניס, קינמון. כל הפאר שלו בא לידי ביטוי בחיך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז החומציות והאלגנטיות. התווים האופייניים לפרי אדום המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.