קנטוצ'יני שקדים קלויים
המתכון קלוי Cantuccini שקדים מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון דרומי. אתה מקבל לחם שמגיש 24. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תמצית שקדים, שוקולד, שקדים חתוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: Cantuccini אגוזי לוז חמוציות כתום, קינמון בווארוי עם מועדון קראמבל - בישול קנטוצ'יני! המטבח של סימון, ו גרנולה שקדים קלויה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול עם רדיד שאינו מקל או תרסיס עם בישול spray.In יבש, מחבת, לבשל את השקדים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, רק עד שהם מתחילים חום.
הסר ממחבת ולתת מגניב.פירורי בצק עוגיות בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את תמצית השקדים, הקמח והשקדים לבצק העוגיות ומערבבים עד למערבבים.מחלקים את הבצק לשניים וצורים לשני מלבנים בערך 11×2 אינץ ' כל אחד. עם מרית, להעביר את המלבנים אל תבנית אפייה, מרווחים אותם על 5 אינץ ' זה מזה.
אופים במשך 25-28 דקות. בזהירות להעביר מלבנים חמים ללוח חיתוך ופרוסה (אין צורך לתת להם להתקרר), מעט על האלכסון, על 3/4 אינץ ' עבה. בזהירות לעמוד את העוגיות לחתוך על תבנית האפייה ואופים במשך 10-12 דקות נוספות. מגניב לגמרי על תבנית אפייה.