קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

קנטקי Hot Browns

קנטקי Hot Browns
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בראונס חם קנטקי. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 230 גרם חלבון 142 גרם של שומן, וסך הכל 2289 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, חזה הודו צלוי, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו קנטקי Hot Browns, קנטקי Hot Browns, ו קנטקי Hot Browns (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לשפשף את השד כולו עם חמאה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
מניחים במחבת קלייה קטנה וצלי במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F ולהמשיך צלייה עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס למרכז רושם 155 מעלות F, על 1 עד 1 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
4
הסר מהתנור, אוהל רופף עם רדיד ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
5
ממיסים חמאה על חום בינוני בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
לטאטא בקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
לטאטא בחלב, להביא לרתיחה ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד מעובה והקמח מבושל, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מקציפים בגבינה ומבשלים עד שהגבינה נמסה. מתבלים עם אגוז מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
לטאטא יחד את הביצים, חלב ומלח בקערה בינונית. לטבול כל פרוסת לחם בתערובת ולתת לשבת על 30 שניות, או עד ספוג לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
מחממים 2 כפות חמאה ו-2 כפות שמן במחבת גדולה לא מקל על חום בינוני-גבוה. מבשלים 4 פרוסות לחם בכל פעם עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
הסר והנח על תבנית אפייה. חזור עם הלחם הנותר.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מניחים את לחם הביצים על תבנית אפייה, מניחים תחת המטגן ומחממים משני הצדדים במשך 20 שניות רק כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
למעלה כל פרוסת לחם עם 2 עד 3 פרוסות של טורקיה ו 2 פרוסות של עגבניות, רוטב מצקת מעל ולחלק את גבינת צ ' דר ופרמזן על החלק העליון של כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
פרמזןפרמזן
עגבנייהעגבנייה
טורקיה כולהטורקיה כולה
לחםלחם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
4
מניחים תחת המטגן ומבשלים עד מבעבע והחלק העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
5
הסר מהתנור, מעל כל פרוסה עם 2 פרוסות בייקון ומפזרים כל פרוסה עם עירית ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

3עגבניות בקר בשלות, לחתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ ' ו גרידל עד חרוך מעט ופשוט מבושל דרךעגבניות בקר בשלות, לחתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ ' ו גרידל עד חרוך מעט ופשוט מבושל דרך1אינצ ' יםפרוסות עבות לחם לבן יום טוב (מומלץ: פולמן או כאב דה מיי)פרוסות עבות לחם לבן יום טוב (מומלץ: פולמן או כאב דה מיי)42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון162 כפות חמאה מומסת16 פרוסות עבות בייקון לוח, מבושל עד פריך16 פרוסות עבות בייקון לוח, מבושל עד פריך4שרימפס וורידיםלחם מוכה ביציםלחם מוכה ביצים4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4שרימפס וורידיםעירית טרייה קצוצה דקעירית טרייה קצוצה דק1השארפטרוזיליה טריה קצוצה דקפטרוזיליה טריה קצוצה דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס1צביטהצבטו אגוז מוסקט טחון טריצבטו אגוז מוסקט טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי4שרימפס וורידיםמלחמלח4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'דר לבן מגורדצ'דר לבן מגורד4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'דר לבן מגורדצ'דר לבן מגורד4שרימפס וורידיםחזה הודו קלוי, פרוס לפרוסות עבות 1/4 אינץחזה הודו קלוי, פרוס לפרוסות עבות 1/4 אינץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה רכה לא מלוחהחמאה רכה לא מלוחה42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Kabinett crackly, מעומלן וללא דופי; מאוד אנגלי-צמחים; במיוחד appley ו minerally; גימור מנתה שטרן. הולך עם כל דבר שאתה רוצה במטבח עוף, רכיכה ופירות ים, במיוחד אם מלווה רטבים מבוססי שמנת או חמאה. נהדר עם סלטים בקיץ ועם מטבח פסיפיק רים.