קנטקי Hot Browns
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בראונס חם קנטקי. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 230 גרם חלבון 142 גרם של שומן, וסך הכל 2289 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, חזה הודו צלוי, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו קנטקי Hot Browns, קנטקי Hot Browns, ו קנטקי Hot Browns (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
לשפשף את השד כולו עם חמאה ועונה עם מלח ופלפל.
מניחים במחבת קלייה קטנה וצלי במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F ולהמשיך צלייה עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס למרכז רושם 155 מעלות F, על 1 עד 1 1 1/2 שעות.
הסר מהתנור, אוהל רופף עם רדיד ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
ממיסים חמאה על חום בינוני בסיר בינוני.
לטאטא בקמח ומבשלים 1 דקה.
לטאטא בחלב, להביא לרתיחה ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד מעובה והקמח מבושל, על 4 עד 5 דקות.
מקציפים בגבינה ומבשלים עד שהגבינה נמסה. מתבלים עם אגוז מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם.
לטאטא יחד את הביצים, חלב ומלח בקערה בינונית. לטבול כל פרוסת לחם בתערובת ולתת לשבת על 30 שניות, או עד ספוג לחלוטין.
מחממים 2 כפות חמאה ו-2 כפות שמן במחבת גדולה לא מקל על חום בינוני-גבוה. מבשלים 4 פרוסות לחם בכל פעם עד חום זהוב משני הצדדים.
הסר והנח על תבנית אפייה. חזור עם הלחם הנותר.
מניחים את לחם הביצים על תבנית אפייה, מניחים תחת המטגן ומחממים משני הצדדים במשך 20 שניות רק כדי להתחמם.
למעלה כל פרוסת לחם עם 2 עד 3 פרוסות של טורקיה ו 2 פרוסות של עגבניות, רוטב מצקת מעל ולחלק את גבינת צ ' דר ופרמזן על החלק העליון של כל פרוסה.
מניחים תחת המטגן ומבשלים עד מבעבע והחלק העליון הוא חום זהוב.
הסר מהתנור, מעל כל פרוסה עם 2 פרוסות בייקון ומפזרים כל פרוסה עם עירית ופטרוזיליה.