קנלוני איטלקי אפוי
קנלוני איטלקי אפוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 69 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1172 קלוריות. אם יש לכם חלב, יין, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קנלוני אפוי, סלמון אפוי וחציל קנלוני, ו Cannelloni אל Forno (צינורות פסטה אפויים, סגנון Casalinga) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את מילוי Cannelloni: במחבת גדולה על חום בינוני, שמן חם בשר טחון לטחון עם בצל, מרווה ורוזמרין; לבשל עד הבשר משחימים באופן שווה ומתפורר.
מוסיפים מלח 1/2 כוס יין לבן; לבשל עד היין הוא התאדה.
כדי להפוך את רוטב בשמל: להמיס 4 כפות חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים קמח ומערבבים עד משולב היטב. מערבבים בחלב ומביאים לרתיחה איטית עד שהתערובת מתעבה. מערבבים לתוך תערובת הבשר ומערבבים היטב. מערבבים את המוצרלה וחלמונים ביצה; להפריש.
בסיר בינוני מעל חום בינוני-נמוך, להמיס 2 כפות חמאה בצל לטגן עד רך שקוף.
הוסף 1/2 כוס יין לבן ולתת לו לבשל למטה להתאדות; להוסיף עגבניות ומלח.
מערבבים היטב; מבשלים במשך 15 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה, כמה בכל פעם, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; באמצעות כפית מחוררת, להסיר מיד לסיר מלא במים קרים. הרם את הפסטה עם כפית מחוררת ולסדר על משטח שטוח.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
כפית שורה של מילוי לתוך כל קונכיה, החל מקצה אחד ושימוש באצבע שלך כדי לדחוף את המילוי בתוך כל קונכיה. בתבנית אפייה 9x13 אינץ', מניחים קנלוני ומכסים בתערובת עגבניות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות או עד מחומם דרך; כאשר סיים אפייה, לאפשר לעמוד במשך 5 דקות לשרת.