קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

קנלוני איטלקי אפוי

קנלוני איטלקי אפוי
קנלוני איטלקי אפוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 69 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1172 קלוריות. אם יש לכם חלב, יין, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קנלוני אפוי, סלמון אפוי וחציל קנלוני, ו Cannelloni אל Forno (צינורות פסטה אפויים, סגנון Casalinga) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את מילוי Cannelloni: במחבת גדולה על חום בינוני, שמן חם בשר טחון לטחון עם בצל, מרווה ורוזמרין; לבשל עד הבשר משחימים באופן שווה ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
CannelloniCannelloni
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים מלח 1/2 כוס יין לבן; לבשל עד היין הוא התאדה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
כדי להפוך את רוטב בשמל: להמיס 4 כפות חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים קמח ומערבבים עד משולב היטב. מערבבים בחלב ומביאים לרתיחה איטית עד שהתערובת מתעבה. מערבבים לתוך תערובת הבשר ומערבבים היטב. מערבבים את המוצרלה וחלמונים ביצה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
5
בסיר בינוני מעל חום בינוני-נמוך, להמיס 2 כפות חמאה בצל לטגן עד רך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הוסף 1/2 כוס יין לבן ולתת לו לבשל למטה להתאדות; להוסיף עגבניות ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מערבבים היטב; מבשלים במשך 15 דקות.
8
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים פסטה, כמה בכל פעם, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; באמצעות כפית מחוררת, להסיר מיד לסיר מלא במים קרים. הרם את הפסטה עם כפית מחוררת ולסדר על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
כפית שורה של מילוי לתוך כל קונכיה, החל מקצה אחד ושימוש באצבע שלך כדי לדחוף את המילוי בתוך כל קונכיה. בתבנית אפייה 9x13 אינץ', מניחים קנלוני ומכסים בתערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות או עד מחומם דרך; כאשר סיים אפייה, לאפשר לעמוד במשך 5 דקות לשרת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.