קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

קנלוני אל רדיקיו

קנלוני אל רדיקיו
קנלוני אל רדיקיו הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 615 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם parmigiano-רג'יאנו, אצווה פסטה ביצה, אגוזי מלךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Radicchio וסלט רקטות (insalata Di Radicchio E Rughetta), סלט Radicchio & שומר (Insalata di radicchio e finocchio), ו Cannelloni (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה המונחת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את שאלוט ומערבבים כדי לצפות אותם בשמן. Sauté, ערבוב מעת לעת, במשך 7 עד 8 דקות, או עד שאלוט הם רכים ושקופים אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מוסיפים את הרדיקיו ומפזרים מלח 1 כפית וטחינה נדיבה של פלפל. מכסים את המחבת, מעלים את החום לגובה בינוני, ומבשלים את הרדיקיו במשך כ 8 דקות, או עד שנבל. לחשוף את המחבת ולהשתמש מלקחיים כדי לזרוק את radicchio. מבשלים עוד דקה או שתיים, או עד radicchio הוא סגול-חום, נבול, ופשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום ולתת רדיקיו מגניב לטמפרטורת החדר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר קומץ של רדיקיו והניח אותו בצד כדי לקשט את cannelloni.In קערה גדולה, לעבוד ריקוטה עם מזלג עד שהוא שמנת. מקפלים פנימה את המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הרדיקיו במחבת לתערובת הגבינה ומקפלים כדי להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מורחים מפת שולחן נקייה או כמה צלחת נקייה / מגבות תה על משטח נקי ושטוח ליד התנור. הכינו את הפסטה הלא מבושלת, את בשמל, ואת מילוי גבינת הרדיקיו.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
8
מניחים קערה גדולה מלאה במי קרח ליד התנור לטבילה קצרה את אטריות לזניה מבושלות כדי להסיר עודף עמילן.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה מבושלותאטריות לזניה מבושלות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עמילןעמילן
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מחממים את התנור ל 375°f / 190°C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מעיל קל שני 8-by-12-in/20-by-30½-cm אפייה מנות עם החמאה.להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות. בזהירות טיפה 4 או 5 אטריות לזניה, דואג לא קהל הסיר. מרתיחים את הפסטה במשך כ 1 דקה; פסטה טרייה מבשלת במהירות ואת אטריות לזניה צריך להיות מעט underdone. השתמש רחפן גדול כדי להסיר את האטריות לזניה מן הסיר בעדינות לטבול אותם בקערת מי קרח. השתמש skimmer כדי להסיר את האטריות; לתת להם לטפטף ולאחר מכן להפיץ אותם על מפת השולחן. המשך לבשל, להתקרר, ולפרוש את האטריות לזניה עד שבישלת וקיררת את כולם.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מורחים שכבה עבה של רוטב בשמל (כ 3/4 כוס/180 מ " ל לצלחת) בתחתית כל צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
מניחים מלבן לזניה על משטח עבודה נקי. כפית על 2 כף של רדיקיו - גבינה מילוי על המרכז, ולפרוס אותו עם החלק האחורי של הכף, משאיר גבול מסביב.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מגלגלים את המלבן פסטה, סגנון סיגר, ומניחים אותו, בצד התפר למטה, באחד הכלים אפייה מוכן. המשך למלא ולגלגל את הקנלוני, סידור 10 קנלוני בכל מנה.מחלקים את בשמל שנותר בין 2 מנות אפייה, להפיץ אותו על קנלוני מלא. הסתירו קצת מהקנדיקיו השמורים למעלה בגושים לא אחידים.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
מפזרים את גבינת פרמזן ולאחר מכן אגוזי מלך (אם משתמשים) על קנלוני. מכסים את הכלים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
אופים במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות במשך 20 דקות נוספות, או עד רוטב בשמל והגבינה הם מבעבעים והחלק העליון הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מגישים את הקנלוני חם מהתנור.פשט: מילוי רדיקיו עשוי להתבצע מראש ומקורר עד 3 ימים. ניתן להחליף את האטריות הטריות בקנלוני יבש או בלזניה מיובשות. בצע את הוראות היצרן לבישול.אם אתה לא רוצה לעשות בצק פסטה תוצרת בית ולמתוח אותו לסדינים, אתה יכול להחליף סדינים פסטה ביצה טרי קנה חנות, זמין בחנויות מזון גורמה, חנויות מזון איטלקיות, וסופרמרקטים מצוידים היטב, ולחתוך אותם לנודלס לזניה. 
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
בצק פסטהבצק פסטה
CannelloniCannelloni
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®