קנלוני אל רדיקיו הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 615 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם parmigiano-רג'יאנו, אצווה פסטה ביצה, אגוזי מלךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Radicchio וסלט רקטות (insalata Di Radicchio E Rughetta), סלט Radicchio & שומר (Insalata di radicchio e finocchio), ו Cannelloni (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה המונחת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את שאלוט ומערבבים כדי לצפות אותם בשמן. Sauté, ערבוב מעת לעת, במשך 7 עד 8 דקות, או עד שאלוט הם רכים ושקופים אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מוסיפים את הרדיקיו ומפזרים מלח 1 כפית וטחינה נדיבה של פלפל. מכסים את המחבת, מעלים את החום לגובה בינוני, ומבשלים את הרדיקיו במשך כ 8 דקות, או עד שנבל. לחשוף את המחבת ולהשתמש מלקחיים כדי לזרוק את radicchio. מבשלים עוד דקה או שתיים, או עד radicchio הוא סגול-חום, נבול, ופשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלח
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום ולתת רדיקיו מגניב לטמפרטורת החדר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלח
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר קומץ של רדיקיו והניח אותו בצד כדי לקשט את cannelloni.In קערה גדולה, לעבוד ריקוטה עם מזלג עד שהוא שמנת. מקפלים פנימה את המוצרלה.
מעיל קל שני 8-by-12-in/20-by-30½-cm אפייה מנות עם החמאה.להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות. בזהירות טיפה 4 או 5 אטריות לזניה, דואג לא קהל הסיר. מרתיחים את הפסטה במשך כ 1 דקה; פסטה טרייה מבשלת במהירות ואת אטריות לזניה צריך להיות מעט underdone. השתמש רחפן גדול כדי להסיר את האטריות לזניה מן הסיר בעדינות לטבול אותם בקערת מי קרח. השתמש skimmer כדי להסיר את האטריות; לתת להם לטפטף ולאחר מכן להפיץ אותם על מפת השולחן. המשך לבשל, להתקרר, ולפרוש את האטריות לזניה עד שבישלת וקיררת את כולם.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מורחים שכבה עבה של רוטב בשמל (כ 3/4 כוס/180 מ " ל לצלחת) בתחתית כל צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
12
מניחים מלבן לזניה על משטח עבודה נקי. כפית על 2 כף של רדיקיו - גבינה מילוי על המרכז, ולפרוס אותו עם החלק האחורי של הכף, משאיר גבול מסביב.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלח
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מגלגלים את המלבן פסטה, סגנון סיגר, ומניחים אותו, בצד התפר למטה, באחד הכלים אפייה מוכן. המשך למלא ולגלגל את הקנלוני, סידור 10 קנלוני בכל מנה.מחלקים את בשמל שנותר בין 2 מנות אפייה, להפיץ אותו על קנלוני מלא. הסתירו קצת מהקנדיקיו השמורים למעלה בגושים לא אחידים.
מפזרים את גבינת פרמזן ולאחר מכן אגוזי מלך (אם משתמשים) על קנלוני. מכסים את הכלים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
Cannelloni
Parmigiano Reggiano
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
15
אופים במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות במשך 20 דקות נוספות, או עד רוטב בשמל והגבינה הם מבעבעים והחלק העליון הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מגישים את הקנלוני חם מהתנור.פשט: מילוי רדיקיו עשוי להתבצע מראש ומקורר עד 3 ימים. ניתן להחליף את האטריות הטריות בקנלוני יבש או בלזניה מיובשות. בצע את הוראות היצרן לבישול.אם אתה לא רוצה לעשות בצק פסטה תוצרת בית ולמתוח אותו לסדינים, אתה יכול להחליף סדינים פסטה ביצה טרי קנה חנות, זמין בחנויות מזון גורמה, חנויות מזון איטלקיות, וסופרמרקטים מצוידים היטב, ולחתוך אותם לנודלס לזניה.