קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

קנלוני אל רדיקיו

קנלוני אל רדיקיו
קנלוני אל רדיקיו הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 615 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם parmigiano-רג'יאנו, אצווה פסטה ביצה, אגוזי מלךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Radicchio וסלט רקטות (insalata Di Radicchio E Rughetta), סלט Radicchio & שומר (Insalata di radicchio e finocchio), ו Cannelloni (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה המונחת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את שאלוט ומערבבים כדי לצפות אותם בשמן. Sauté, ערבוב מעת לעת, במשך 7 עד 8 דקות, או עד שאלוט הם רכים ושקופים אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מוסיפים את הרדיקיו ומפזרים מלח 1 כפית וטחינה נדיבה של פלפל. מכסים את המחבת, מעלים את החום לגובה בינוני, ומבשלים את הרדיקיו במשך כ 8 דקות, או עד שנבל. לחשוף את המחבת ולהשתמש מלקחיים כדי לזרוק את radicchio. מבשלים עוד דקה או שתיים, או עד radicchio הוא סגול-חום, נבול, ופשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר מהחום ולתת רדיקיו מגניב לטמפרטורת החדר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר קומץ של רדיקיו והניח אותו בצד כדי לקשט את cannelloni.In קערה גדולה, לעבוד ריקוטה עם מזלג עד שהוא שמנת. מקפלים פנימה את המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את הרדיקיו במחבת לתערובת הגבינה ומקפלים כדי להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מורחים מפת שולחן נקייה או כמה צלחת נקייה / מגבות תה על משטח נקי ושטוח ליד התנור. הכינו את הפסטה הלא מבושלת, את בשמל, ואת מילוי גבינת הרדיקיו.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
8
מניחים קערה גדולה מלאה במי קרח ליד התנור לטבילה קצרה את אטריות לזניה מבושלות כדי להסיר עודף עמילן.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה מבושלותאטריות לזניה מבושלות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עמילןעמילן
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מחממים את התנור ל 375°f / 190°C / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מעיל קל שני 8-by-12-in/20-by-30½-cm אפייה מנות עם החמאה.להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות. בזהירות טיפה 4 או 5 אטריות לזניה, דואג לא קהל הסיר. מרתיחים את הפסטה במשך כ 1 דקה; פסטה טרייה מבשלת במהירות ואת אטריות לזניה צריך להיות מעט underdone. השתמש רחפן גדול כדי להסיר את האטריות לזניה מן הסיר בעדינות לטבול אותם בקערת מי קרח. השתמש skimmer כדי להסיר את האטריות; לתת להם לטפטף ולאחר מכן להפיץ אותם על מפת השולחן. המשך לבשל, להתקרר, ולפרוש את האטריות לזניה עד שבישלת וקיררת את כולם.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מורחים שכבה עבה של רוטב בשמל (כ 3/4 כוס/180 מ " ל לצלחת) בתחתית כל צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
מניחים מלבן לזניה על משטח עבודה נקי. כפית על 2 כף של רדיקיו - גבינה מילוי על המרכז, ולפרוס אותו עם החלק האחורי של הכף, משאיר גבול מסביב.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
13
מגלגלים את המלבן פסטה, סגנון סיגר, ומניחים אותו, בצד התפר למטה, באחד הכלים אפייה מוכן. המשך למלא ולגלגל את הקנלוני, סידור 10 קנלוני בכל מנה.מחלקים את בשמל שנותר בין 2 מנות אפייה, להפיץ אותו על קנלוני מלא. הסתירו קצת מהקנדיקיו השמורים למעלה בגושים לא אחידים.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
מפזרים את גבינת פרמזן ולאחר מכן אגוזי מלך (אם משתמשים) על קנלוני. מכסים את הכלים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
15
אופים במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות במשך 20 דקות נוספות, או עד רוטב בשמל והגבינה הם מבעבעים והחלק העליון הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
מגישים את הקנלוני חם מהתנור.פשט: מילוי רדיקיו עשוי להתבצע מראש ומקורר עד 3 ימים. ניתן להחליף את האטריות הטריות בקנלוני יבש או בלזניה מיובשות. בצע את הוראות היצרן לבישול.אם אתה לא רוצה לעשות בצק פסטה תוצרת בית ולמתוח אותו לסדינים, אתה יכול להחליף סדינים פסטה ביצה טרי קנה חנות, זמין בחנויות מזון גורמה, חנויות מזון איטלקיות, וסופרמרקטים מצוידים היטב, ולחתוך אותם לנודלס לזניה. 
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
בצק פסטהבצק פסטה
CannelloniCannelloni
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)