קנלוני אל רדיקיו
קנלוני אל רדיקיו הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 615 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם parmigiano-רג'יאנו, אצווה פסטה ביצה, אגוזי מלךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Radicchio וסלט רקטות (insalata Di Radicchio E Rughetta), סלט Radicchio & שומר (Insalata di radicchio e finocchio), ו Cannelloni (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה המונחת על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ומערבבים כדי לצפות אותם בשמן. Sauté, ערבוב מעת לעת, במשך 7 עד 8 דקות, או עד שאלוט הם רכים ושקופים אבל לא השחמה.
מוסיפים את הרדיקיו ומפזרים מלח 1 כפית וטחינה נדיבה של פלפל. מכסים את המחבת, מעלים את החום לגובה בינוני, ומבשלים את הרדיקיו במשך כ 8 דקות, או עד שנבל. לחשוף את המחבת ולהשתמש מלקחיים כדי לזרוק את radicchio. מבשלים עוד דקה או שתיים, או עד radicchio הוא סגול-חום, נבול, ופשוט רך.
הסר מהחום ולתת רדיקיו מגניב לטמפרטורת החדר במחבת.
הסר קומץ של רדיקיו והניח אותו בצד כדי לקשט את cannelloni.In קערה גדולה, לעבוד ריקוטה עם מזלג עד שהוא שמנת. מקפלים פנימה את המוצרלה.
מוסיפים את הרדיקיו במחבת לתערובת הגבינה ומקפלים כדי להפיץ באופן שווה.
מורחים מפת שולחן נקייה או כמה צלחת נקייה / מגבות תה על משטח נקי ושטוח ליד התנור. הכינו את הפסטה הלא מבושלת, את בשמל, ואת מילוי גבינת הרדיקיו.
מניחים קערה גדולה מלאה במי קרח ליד התנור לטבילה קצרה את אטריות לזניה מבושלות כדי להסיר עודף עמילן.
מחממים את התנור ל 375°f / 190°C / גז
מעיל קל שני 8-by-12-in/20-by-30½-cm אפייה מנות עם החמאה.להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות. בזהירות טיפה 4 או 5 אטריות לזניה, דואג לא קהל הסיר. מרתיחים את הפסטה במשך כ 1 דקה; פסטה טרייה מבשלת במהירות ואת אטריות לזניה צריך להיות מעט underdone. השתמש רחפן גדול כדי להסיר את האטריות לזניה מן הסיר בעדינות לטבול אותם בקערת מי קרח. השתמש skimmer כדי להסיר את האטריות; לתת להם לטפטף ולאחר מכן להפיץ אותם על מפת השולחן. המשך לבשל, להתקרר, ולפרוש את האטריות לזניה עד שבישלת וקיררת את כולם.
מורחים שכבה עבה של רוטב בשמל (כ 3/4 כוס/180 מ " ל לצלחת) בתחתית כל צלחת אפייה מוכנה.
מניחים מלבן לזניה על משטח עבודה נקי. כפית על 2 כף של רדיקיו - גבינה מילוי על המרכז, ולפרוס אותו עם החלק האחורי של הכף, משאיר גבול מסביב.
מגלגלים את המלבן פסטה, סגנון סיגר, ומניחים אותו, בצד התפר למטה, באחד הכלים אפייה מוכן. המשך למלא ולגלגל את הקנלוני, סידור 10 קנלוני בכל מנה.מחלקים את בשמל שנותר בין 2 מנות אפייה, להפיץ אותו על קנלוני מלא. הסתירו קצת מהקנדיקיו השמורים למעלה בגושים לא אחידים.
מפזרים את גבינת פרמזן ולאחר מכן אגוזי מלך (אם משתמשים) על קנלוני. מכסים את הכלים בנייר אלומיניום.
אופים במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות במשך 20 דקות נוספות, או עד רוטב בשמל והגבינה הם מבעבעים והחלק העליון הוא חום זהוב.
מגישים את הקנלוני חם מהתנור.פשט: מילוי רדיקיו עשוי להתבצע מראש ומקורר עד 3 ימים. ניתן להחליף את האטריות הטריות בקנלוני יבש או בלזניה מיובשות. בצע את הוראות היצרן לבישול.אם אתה לא רוצה לעשות בצק פסטה תוצרת בית ולמתוח אותו לסדינים, אתה יכול להחליף סדינים פסטה ביצה טרי קנה חנות, זמין בחנויות מזון גורמה, חנויות מזון איטלקיות, וסופרמרקטים מצוידים היטב, ולחתוך אותם לנודלס לזניה.