קנלוני תרד וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תרד תינוק, קמח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרד & שלוש גבינה cannelloni, קנלוני עם פסטה תרד, ו קנלוני פטריות תרד.
הוראות
1
להמס חמאה בסיר כבד 1 1/2-ל 2-ליטר על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
לטאטא בקמח לבשל רביכה, לטאטא, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מוסיפים חלב בזרם, מטאטא, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, מטאטא כל הזמן (רוטב יעבה). להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, 2 דקות, ואז לטאטא מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
פלפל
רוטב
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
הסר מהחום ולהקציף בגבינה, ואז לכסות את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
1
שמן חום בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté ושום, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים תרד ומטגנים, ערבוב, עד רק נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרד
3
הסר מהחום וקריר לחלוטין.
4
מערבבים יחד ריקוטה, ביצה, פטרוזיליה, פרושוטו (אם שימוש), מלח, פלפל, ו 1/3 כוס גבינה בקערה, ולאחר מכן מערבבים בתערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
פטרוזיליה
גבינת ריקוטה
תרד
גבינה
פלפל
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מרתיחים פסטה 2 חתיכות בכל פעם בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, ערבוב להפריד, עד רק רך, על2 דקות לפסטה טרייה או על 6 דקות עבור אטריות מוכנות לתנור. בעדינות להעביר עם כפית מחוררת לקערה גדולה של מים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז להסיר מן הקערה, רועד את המים, ולשכב שטוח על מגבות מטבח (לא בד טרי). להתייבש עם מגבות נייר. חתוך אטריות מוכנות לתנור (אם משתמשים) קרוב ככל האפשר ל-6 1/4 - על ידי 5 1/2 אינץ ' מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
כף מחוררת
מגבות נייר
קערה
תנור
סיר
6
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מורחים 2/3 כוס רוטב בתבנית אפייה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
מורחים על 1/3 כוס ריקוטה מילוי בשורה לאורך 1 צד קצר של 1 מלבן פסטה, ולאחר מכן להפשיל לצרף מילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
מורחים
פסטה
גלול
9
העברה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה. הפוך 7 יותר cannelloni באותו אופן, סידור נוח בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
Cannelloni
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
מורחים 1/2 כוס יותר רוטב על cannelloni ומפזרים גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
Cannelloni
גבינה
רוטב
11
אופים, מכוסה בנייר כסף, באמצע התנור עד שהרוטב מבעבע, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
12
הפעל broiler.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
הסר לסכל ו broil cannelloni על 5 אינץ ' מחום עד השחמה קלה, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cannelloni
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
14
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה. מחממים את הרוטב שנותר ומגישים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
1
* ניתן להרכיב קנלוני (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
Cannelloni
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני האפייה. הרוטב הנותר יהיה צורך להיות דליל מעט.