קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

קנצ'ינג'ירו

קנצ'ינג'ירו
אם יש לכם ירקות, mitsuban אופציונלי לקישוט, טופו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו Kenchinjiru, ו Kenchinjiru (מתכונים דומים).

הוראות

1
שוטפים קלות את פטריות השיטאקה המיובשות ומכניסים אותן לקערה עם 2 1/2 כוסות מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה מיובשותפטריות שיטאקה מיובשות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
תן להם להשרות במשך 30 דקות. שמור את השריית הנוזל, לסחוט את המים העודפים מן השיעים וקוצצים אותם להכללה עם הירקות האחרים שלך. בערך לקצוץ את הירקות שלך לגדלים כי ייקח רק על אותה כמות של זמן לבשל. למשל, גזרים קשים יותר מלפת, אז חתכתי אותם קטנים יותר. אתה רוצה תערובת של ירקות שיש להם טעם אחרת המרק שלך יהיה מימי. השתמשתי בשילוב של גזר, לפת תינוק, ברדוק, אדאמה, ופטריות שיטאקי טריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
לפתלפת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
3
מוסיפים את השמן לסיר ומחממים על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את הירקות יחד עם הסוכר החום ומטגנים את הירקות עד ריחני מאוד (5-10 דקות). Deglaze הסיר עם הסאקי, המאפשר אלכוהול לשרוף, ואז לשפוך את שיטאקי שמור השריית נוזלים לתוך הסיר, אבל לא לשפוך את המשקעים בתחתית הקערה כפי שהוא כנראה מכיל חול.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אלכוהולאלכוהול
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את הטופו, קומבו, רוטב סויה ומלח לסיר ומנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה. מבשלים את kenchinjiru עד הירקות רכים והמרק הוא טעים (כ 20-30 דקות). התאם מלח לפי הטעם, מקשטים עם מיטסובה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מצובהמצובה
KombuKombu
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף