קסדיות מטוגנות עם שתי סתימות
קסדיות מטוגנות עם שני סתימות נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם קרם פרש, פריחת סקווש, queso פרסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: קסדיות אורז מטוגן שרימפס, רגשות על סתימות, ו עוגות בטטה עם סתימות בננה.
הוראות
מבשלים בצל בחמאה במחבת בינונית nonstick על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך.
דופק פטריות במעבד מזון עד קצוץ גס ולהוסיף בצל יחד עם epazote ומלח.
מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד פטריות מתרככים וכל נוזל הוא התאדה, כ 7 דקות.
הסר מחום ומילוי קריר לחלוטין.
מערבבים יחד מאסה קרינה, מלח, ומים חמים בקערה גדולה עם כף עץ עד שהוא יוצר בצק. ללוש בצק בקערה עם העקב של היד שלך 1 עד 2 דקות.
לצבוט חתיכות קטנות של בצק להתגלגל לתוך כ 40 (scant 1 אינץ') כדורים.
להעביר כדורים כפי שנוצר מגש פלסטיק–גלישת מצופה לכסות עם לעטוף יותר פלסטיק.
חותכים 2 (5 אינץ') ריבועים משקית פלסטיק קטנה ולהשתמש 1 כדי קו חצי התחתון של עיתונות טורטייה. שים כדור של בצק בעיתונות טורטייה העליון עם ריבוע שני של פלסטיק. סגור לחץ טורטייה, דוחף בעדינות על מנוף כדי לשטח את הבצק לסיבוב 2 1/2-ל 3 אינץ'. אם העיתונות לא לשטח באופן שווה, לסובב טורטיה 180 מעלות בעדינות לשטח שוב. (לחלופין, להשתמש מערוך כדי לשטח את הבצק בין ריבועי פלסטיק.)
הסר ריבוע העליון של פלסטיק ולשים 1 כפית מילוי פטריות, או על 1 כפית פרסקו queso מתפורר עם 1/2 כפית קרם ופיסת פריחת סקווש, במרכז הסיבוב.
לקפל עגול, עדיין פלסטיק, מעל מילוי כדי ליצור חצי ירח וצביטה הקצוות יחד כדי לאטום. לקלף בעדינות את הפלסטיק, ולאחר מכן להעביר quesadilla למגש אחר עטוף פלסטיק לכסות עם גיליון שני של פלסטיק לעטוף. חזור עם הבצק שנותר, מה שהופך על 20 quesadillas של כל מילוי.
חום 1 אינץ 'של שמן במחבת כבדה עמוקה 10 אינץ' על חום גבוה בינוני עד מדחום שומן עמוק רושם 191°, אז quesadillas מטגנים בשמן עמוק בקבוצות של 6 עד 8, מפנה פעם או פעמיים, עד הזהב, על 4 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז ולהחזרת שמן ל 191° לפני הוספת אצווה הבאה.
* מילוי פטריות עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* Quesadillas ניתן ליצור, אבל לא מטוגן, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר, לטפוח יבש במידת הצורך, לפני הטיגון.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.