קסדיות עוף ותירס מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל עוף שמנת וקסדיות תירס. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו פילדלפיה chive & בצל 1/3 פחות שומן מאשר גבינת שמנת, טורטיות קמח, תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: טורטיות עוף ותירס, קסדיות עוף בגבינה שמנת, ו עוף, Poblano וקסדיות תירס.
הוראות
לבשל עוף, תירס וסלסה במחבת על חום בינוני 8 עד 10 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מורחים 2 טורטיות עם גבינת שמנת מופחתת שומן; העליון עם תערובת עוף טורטיות הנותרים.
מחממים מחבת גדולה מרוססת עם ספריי בישול על חום בינוני.
להוסיף 1 קסדייה; לבשל 4 עד 5 דקות. או עד חום זהוב משני הצדדים, פונה לאחר 2 עד 3 דקות. חזור עם שאר הקסדייה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.