קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות93
מגזין

קסדיות עוף עם סלסה פירות ושמנת אבוקדו

קסדיות עוף עם סלסה פירות ושמנת אבוקדו
מתכון קסדיות עוף עם פירות Salsan וקרם אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, בצל ירוק, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קסדיות אבוקדו עם סלסה מנגו, קסדיות שרימפס עם סלסה אבוקדו עגבניות, ו קסדיות תירס ושעועית מוארות עם סלסה אבוקדו-מנגו-צ'יפוטלה (צמחוני / טבעוני).

הוראות

1
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים גזר מגורר ובצל; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים 2 כפות גבינה מגורר על כל אחד טורטיות 4, ולחלק תערובת גזר באופן שווה על טורטיות. למעלה כל טורטייה עם 1/2 כוס עוף, 2 כפות עלי כוסברה, ו 2 כפות גבינה, ומעל עם טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
4
מקום מחבת מצופה ספריי בישול על חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף 1 קסדייה, ומבשל 2 דקות בכל צד או עד קסדייה הוא השחמה. חזור עם הקסדיות הנותרות.
6
חותכים כל quesadilla ל 6 פלחי. סדר פלחי 4 quesadilla על כל אחד 6 צלחות. למעלה כל מנה עם 2/3 כוס סלסה פירות וכ 3 כפות קרם אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.