תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל קסדיות שום לובסטר קלוי עם גבינת ברי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 59 גרם של שומן, וסך הכל 654 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. אם יש לך צנוברים, שמן canolan, סראנו צ'ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: קסדיות שום עם לובסטר עם גבינת ברי 2, מקרוני לובסטר וגבינה (עם שום & פירורי לחם לימון), ו פונדו 3 גבינה מעושן עם קרואסונים חמאה שום קלוי.
הוראות
1
מחממים גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מברשת את הצד לחתוך של הלובסטר עם שמן העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
לובסטר
שמן בישול
3
מניחים את הלובסטר על הגריל, צד הקליפה למטה, וגריל עד חום זהוב קל ופשוט מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
הסר את הבשר מהלובסטר וקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
בשר
5
מחממים כף שמן במחבת קטנה על הסורגים של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
6
מוסיפים את השום ומבשלים עד קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום
7
מניחים 4 טורטיות על משטח עבודה ולחלק את מחצית הגבינה, לובסטר, ושום בין טורטיות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טורטיה
לובסטר
גבינה
שום
8
מניחים עוד טורטייה על גבי ולאחר מכן לחלק את הגבינה הנותרים,לובסטר, ושום מעל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
לובסטר
גבינה
שום
9
מניחים את טורטיות הנותרים על גבי כדי להפוך 2 שכבות quesadillas.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
10
מברשת צמרות של טורטיות עם שמן ולאחר מכן למקם את הקסדיות על הגריל, צד משומן למטה. גריל עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. בזהירות להפוך את הקסדיות מעל, לסגור את המכסה של הגריל, וגריל עד הגבינה נמסה, על 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
גבינה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
11
הסר מן הגריל, לחתוך כל קסדייה לרבעים, ומגישים עם תוספות שונות.
ציוד שתשתמש בו
גריל
12
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מניחים צ 'ילי אנצ' ו בקערה בינונית, מכסים במים רותחים, ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
הסר מן השריית נוזלים, קוצצים גס, ומניחים בבלנדר עם השום, 1/4 עד 1/2 כוס של הנוזל השריית, 2 עד 3 כפות שמן קנולה, ואת צנוברים; להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
צנוברים
שום
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
15
יוצקים את התערובת לתוך קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
קערה
16
מחממים גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
17
מברישים פלפלים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפלים
שמן בישול
18
מניחים על הגריל וגריל עד חרוך מכל הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
גריל
19
הסר, מניחים בקערה, מכסים בניילון נצמד, ולתת קיטור 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
20
להסיר את העור ולחתוך לרצועות julienne.
21
להעביר את הפלפלים לקערה עם מחית אנצ ' ו ולהוסיף את החומץ. קוצצים את הכוסברה, מוסיפים אותה לסלסה, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי וגבעולי כוסברה
פלפלים
חומץ
סלסה
ציוד שתשתמש בו
קערה
22
מחממים גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
23
מברשת סרנוס ובצל ירוק עם שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל עד חרוך מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל ירוק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
24
הסר מן הגריל דק קוצצים.
ציוד שתשתמש בו
גריל
25
מניחים אבוקדו בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו
ציוד שתשתמש בו
קערה
26
מוסיפים את serranos בגריל, בצל ירוק, מיץ ליים, ו 3 כפות שמן ומערבבים בעדינות עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.