קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

קסולט דה קנרד של מייקל לואיס

קסולט דה קנרד של מייקל לואיס
צריך מנה עיקרית ללא חלב? קסולה דה קנרד של מייקל לואיס יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 927 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. אם יש לך עלי דפנה, בייקון סלאב, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: La Vie du Canard, Canard À L ' Orangina, ו ברווז עם פטל (Canard aux Framboises).

הוראות

1
יום 1 מערכה 1: עבודה מגעילה
2
להביא 5 ליטרים מים לרתיחה בסיר כבד 8 ליטר. מרתיחים שעועית, חשופה, 1 1/2 דקות, ואז לכבות את החום ולתת להם לספוג 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בעוד שעועית להשרות, לעשות את כל העבודה באמת מגעילה עם הבשר. שים קליפת חזיר בסיר 3 ליטר שלושה רבעים מלאים במים קרים ומביאים לרתיחה. להרתיח בשר חזיר קליפה 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
לנקז ולשטוף תחת מים זורמים קרים, ואז לעשות את זה שוב. (לפעמים אתה יודע שזה מוכן כי זה גדל פטמות. לאחר ניקוז, לחתוך את קליפת חזיר מבושל באמת דוחה לחתיכות כי הם גדולים מספיק כדי לזהות (כ 2 אינץ'), כך שתוכל לדוג אותם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
לגרד ולהשליך שומן מ רגלי ברווז קונפי בשר לגרוס (ככל שהוא קורע יותר טוב). [הערות עורכים: אלה שאין להם בעיה עם בשר מזהה במזון שלהם אולי כדאי לשמור על הגריסה עד למינימום.]
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מערכה 2: עבודה קצת פחות מגעילה
7
שים גבעולי פטרוזיליה, טימין, ציפורן שלמה, ו 8 שיני שום ב cheesecloth ולקשור לתוך צרור כדי להפוך זר garni.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציפורן שלמהציפורן שלמה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1
מוסיפים חתיכות קליפה, חצאי בייקון, בצל 1 כוס, זר garni, ומלח שעועית. מבשלים, מכוסה, 1 1/4 שעות, ברפרוף באופן קבוע. מגניב, חשוף.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
בעוד שעועית מבושלת, עצמות כבש חומות. לעשות זאת על ידי חימום שומן אווז בסיר ברזל יצוק אמייל מעל חום מתון עד שהוא מעשן, ואז לבשל עצמות כבש, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ 5 דקות. שים אותם בצד על צלחת. זרוק הנותרים 2 כוסות בצל לתוך סיר וחום כי, מדי. זה יכול לקחת עד 15 דקות. מערבבים באופן קבוע.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
בשר כבשבשר כבש
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
לקלף זרעים, ולקצוץ עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4
מערכה 3: מגעיל מקבל נחמד
1
מוסיפים עצמות שחומות וברווז קרוע לבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ברווז שלםברווז שלם
2
מוסיפים עלי דפנה, מניית בקר, עגבניות, שאריות 4 שיני שום, יין לבן ופלפל. מבשלים, מכוסה, 1 1/2 שעות. קריר לטמפרטורת החדר, חשוף.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מלאי בשרמלאי בשר
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
שים סיר עם בשר וסיר עם שעועית במקרר, מכוסה, לילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
יום 2 חוק 1: קרשנדו (1 hr)
5
נקב חורים בנקניק עם מזלג וגריל אותו לאט במחבת גריל מתובל היטב על חום נמוך בינוני 20 דקות (כדי לקבל את השומן). (נקניק עדיין צריך להיות קצת לא מבושל מבפנים כשתסיים.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
6
העברה ללוח חיתוך וקריר מעט. חותך לתוך סיבובים דקים (1/4 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
להסיר ולהשליך עצמות ועלי דפנה מתוך סיר בשר.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסר ברווז עם כפית מחוררת ולשים על צלחת. מלאי בישול נוזלי נשאר בסיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
להסיר בייקון משעועית ולחתוך לחתיכות זעירות, ללא שומן. שים חתיכות על צלחת ולהשליך שומן בייקון שנותר. להשליך קליפת חזיר זר garni משעועית.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
ג 'וליה צ' יילד אומרת: "עכשיו זה הזמן לנקז את השעועית ולזרוק אותם לתוך מיצי הבשר השופע, שאריות בישול."מניסיוני, לא נשאר מה לנקז. מה שאתם מסתכלים עליו, כשאתם בוהים בסיר השעועית, הוא קיר שעועית מוצק למדי, עם קצת נוזל דביק באמצע. אז, יוצקים מיצי בשר שמורים בישול לתוך סיר שעועית. להביא רתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, ומבשלים 5 דקות, ברפרוף כל חלאה. ואז לכבות את החום ולתת לשבת עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
חוק 2: הרכבה סופית
12
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
13
מורחים שכבה של שעועית על החלק התחתון של סיר ברזל יצוק אמייל.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
שכבה של נקניק ובייקון למעלה, שכבה נוספת של שעועית, ואז חצי ברווז (וכל בשר כבש), ואז שכבה נוספת של שעועית, וכולי, שמסתיימת בשכבה של שעועית. לאחר מכן להוסיף מספיק נוזל שנותר מ סיר שעועית עד שעועית שקועים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בשר כבשבשר כבש
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
מפזרים פירורי לחם ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
16
להביא את כל העניין לרתיחה, חשופה, על חום נמוך בינוני. ואז לתקוע אותו בתנור 20 דקות. לשבור דרך פירורי לחם בכמה מקומות עם כף, ומאפשר לנוזל לבלגן את המראה של הדבר. לאחר מכן להפחית את החום ל 177° ולהשאיר אותו עוד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
17
מגישים חם מאוד.