קערה אחת עוגיות שוקולד שיבולת שועל
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. אם 15 סנט למנה נופל בתקציב שלך, קערה אחת עוגיות שוקולד שיבולת שועל עשוי להיות יוצא מן הכלל חלב חינם מתכון לנסות. והוא יספק כ 24 מנות. לכו לחנות ותביאו אבקת קקאו, שמן זרעי ענבים, שבבי שוקולד חצי מתוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 73 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. נסו קערת עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'יפס פשוטות של אמא ... עוגיות שוקולד שיבולת שועל הטובות ביותר, ו קערת שיבולת שועל צ'ילי שוקולד מריר מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו כמה גיליונות אפייה עם nonstick foil.In קערה גדולה ערבוב, ביסודיות מערבבים יחד את כל החומרים יבשים (קמח דרך שיבולת שועל).הפוך באר במרכז ולהוסיף שמן, ביצה, יוגורט ווניל שלך.עם כפית ערבוב, מערבבים את החומרים הנוזליים יחד במרכז הקערה.
מוסיפים את שבבי השוקולד, ומערבבים הכל (נוזלי ויבש) כולם יחד. צריך להיות לך בצק עבה וחלק.באמצעות כף מעוגלת, לגרוף את הבצק ואת הצורה לתוך כדורים. מסדרים כ 10 עד 12 כדורים 2 1/2 אינץ ' זה מזה על כל תבנית אפייה. לחץ על הכדורים למטה מעט לעשות סיבובים 3/4 אינץ'.
אופים גיליון אחד בכל פעם על המדף המרכזי במשך כ 8 עד 10 דקות או עד העוגיות נקבעות.
בואו להתקרר על תבנית אפייה במשך כ 3 דקות, ולאחר מכן להעביר בזהירות מתלה חוט לסיים קירור.