קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

קערות לחם איטלקיות

קערות לחם איטלקיות
קערות לחם איטלקיות הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך מים חמים, מים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קערות לחם איטלקיות, קערות לחם איטלקיות, ו קערות לחם איטלקיות.

הוראות

1
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
מוסיפים מלח, שמן ו 4 כוסות קמח לתערובת השמרים; להכות היטב. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, להכות היטב עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 6 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אגרוף בצק למטה, ולחלק ל 8 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך כיכר עגולה 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
מניחים כיכרות על גיליונות אפייה משומנים קלות זרועים קמח תירס. מכסים ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, עד הוכפל בתפזורת, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). בקערה קטנה, להכות יחד ביצה לבן 1 כף מים; מברשת קלות את הלחם עם חצי זה ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
מברשת עם תערובת הביצה שנותרה, ואופים 10 עד 15 דקות יותר או עד הזהב. מגניב על מדפים תיל.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
חותכים פרוסה עבה 1/2 אינץ 'מלמעלה של כל כיכר; לגרוף את המרכזים, עוזב 3/4 אינץ' - פגזים עבים. ממלאים קערות לחם עם מרק חם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
במיה, קצוצה (קפואה או טריה)במיה, קצוצה (קפואה או טריה)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך