קפה או לייט סירים דה קרם
קפה או לייט סירים דה קרם נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 200 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם שמנת, ביצה, אבקת אספרסו מיידית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת שיפון עם קפה או לייט, קפה או לייט פודינג, ו קפה או לייט פודינג עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מחממים את החלב, השמנת, הסוכרים, האספרסו, הווניל והמלח בסיר בינוני על אש נמוכה עד לרתיחה בלבד.
מקציפים את הביצה והחלמונים בכוס מדידה ומזגים על ידי ערבוב כמות קטנה מתערובת השמנת לביצים לפני הוספת שאר תערובת השמנת.
יוצקים ל -4 (4 אונקיות) ראמקינס ומסדרים על תבנית אפייה. ממלאים את תבנית האפייה באמצע הדרך במים חמים מאוד אך לא רותחים, נזהרים לא להתיז מים לרמקינס. מכניסים לתנור ואופים עד שהקצוות מתייצבים, אך המרכז עדיין מעט מתנדנד, בערך 20 עד 25 דקות.
מוציאים מיד מאמבט המים לתבנית אפייה מלאה בקרח כדי להתקרר במהירות. שומרים בקירור עד להגשה.