קפה טופי "פאי"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קפה טופי "עוגה". מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו רום, פצפוצי אורז, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו טופי קפה, טופי קפה, ו טופי קפה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל סוכר במחבת nonstick קטנה ויבשה מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק, 2 עד 3 דקות.
הסר מחבת מחום, ולאחר מכן מיד לערבב פצפוצי אורז ולהעביר במהירות למחבת springform, מתפשט באופן שווה על החלק התחתון החלקה העליון עם גב של כף קטנה. (אם באמצעות צלחת עוגה, לחץ על קרום בצד של צלחת מעט.)
מפזרים שוקולד קצוץ באופן שווה על קרום חם להמיס, ולאחר מכן להפיץ שוקולד נמס עם גב של כף כדי לכסות את הקרום. מגניב עד שוקולד מוקשה.
ממיסים קפה נמס ב 2 כפות חלב בקערה קטנה, ולאחר מכן מערבבים בג ' לטין ולתת לעמוד.
להקציף יחד קורנפלור ונשאר 1· חלב כוסות ב 1 1/2 - ל 2-ליטר סיר כבד ולהביא לרתיחה מעל חום נמוך, ערבוב כל הזמן (זה ייקח בערך 15 דקות; 1% חלב מתקרר בקלות אם מחומם מהר מדי). המשך להתבשל, ערבוב, 2 דקות.
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף תערובת ג ' לטין, שוקולד, סוכר חום, ורום, לטאטא עד חלקה, על 1 דקה.
העברת תערובת לקערת מתכת להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים. מילוי מגניב, לטאטא כל הזמן (כך ג ' לטין אינו מוגדר באופן לא אחיד), רק לטמפרטורת החדר, 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן לשפוך מעל הקרום במחבת. צ ' יל, מכוסה, עד סט, על 3 שעות.
Beat שמנת עם סוכר חום באמצעות מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. ממיסים קפה נמס ברום ומקפלים לתוך שמנת.
מורחים באופן שווה על פודינג מקורר, ולאחר מכן להפעיל סכין חדה דק סביב קצה "עוגה" ולהסיר בצד של מחבת.
עוגיות יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום.
כל מנה, כולל קישוט, מכילה כ-280 קלוריות ו-12 גרם שומן.