קפה קון לצ'ה פלאן
מתכון הקפה Café Con Leche Flan מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים בתוספת 3 חלבוני ביצה, מלח, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז), פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני), ו Flan de Arequipe (Dulce de Leche Flan) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. בסיר קטן, כבד, מערבבים יחד סוכר 5 כף. מים; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, לשטוף את כל גבישי סוכר בצד של מחבת עם מברשת מאפה רטוב, עד הסוכר מתמוסס, 5 דקות. כדי להפוך קרמל, לבשל, בלי לערבב, לצבע קרמל עמוק, 8 דקות.
יוצקים קרמל למחבת עוגה עגולה 9 על 2 אינץ ' עם צדדים ישרים. באמצעות מחזיקי סיר, להטות מחבת לתחתית המעיל באופן שווה. תניח בצד.
בקערה גדולה, להקציף ביצים, חלבונים ביצה ואספרסו. מערבבים בחלב מתאדה, חלב מרוכז, תמצית וניל ומלח עד חלקה. מתח למדידת זכוכית גדולה.
מניחים מחבת צלייה בתנור, ומניחים בזהירות מחבת עוגה בתוך מחבת צלייה.
יוצקים פודינג למחבת עוגה.
יוצקים מים רותחים לתוך מחבת צלייה לבוא חצי במעלה הצדדים של מחבת עוגה.
אופים עד jiggly וסכין קטנה, חדה מוכנס לתוך פודינג יוצא נקי למדי, 1 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
בזהירות להעביר מחבת עוגה למתלה להתקרר. מקררים, מכוסים באופן רופף, עד קר, לפחות 4 שעות או לילה.
הפעל סכין שולחן סביב קצה מחבת עוגה ולנער מחבת בעדינות כדי לשחרר פלאן. הפוך פלאן על מגש גדול עם שפה לתפוס קרמל.