קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קפה קון לצ'ה פלאן

קפה קון לצ'ה פלאן
מתכון הקפה Café Con Leche Flan מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים בתוספת 3 חלבוני ביצה, מלח, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז), פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני), ו Flan de Arequipe (Dulce de Leche Flan) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. בסיר קטן, כבד, מערבבים יחד סוכר 5 כף. מים; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, לשטוף את כל גבישי סוכר בצד של מחבת עם מברשת מאפה רטוב, עד הסוכר מתמוסס, 5 דקות. כדי להפוך קרמל, לבשל, בלי לערבב, לצבע קרמל עמוק, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים קרמל למחבת עוגה עגולה 9 על 2 אינץ ' עם צדדים ישרים. באמצעות מחזיקי סיר, להטות מחבת לתחתית המעיל באופן שווה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סירמחזיק סיר
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
בקערה גדולה, להקציף ביצים, חלבונים ביצה ואספרסו. מערבבים בחלב מתאדה, חלב מרוכז, תמצית וניל ומלח עד חלקה. מתח למדידת זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים מחבת צלייה בתנור, ומניחים בזהירות מחבת עוגה בתוך מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
יוצקים פודינג למחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
6
יוצקים מים רותחים לתוך מחבת צלייה לבוא חצי במעלה הצדדים של מחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
אופים עד jiggly וסכין קטנה, חדה מוכנס לתוך פודינג יוצא נקי למדי, 1 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
בזהירות להעביר מחבת עוגה למתלה להתקרר. מקררים, מכוסים באופן רופף, עד קר, לפחות 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
9
הפעל סכין שולחן סביב קצה מחבת עוגה ולנער מחבת בעדינות כדי לשחרר פלאן. הפוך פלאן על מגש גדול עם שפה לתפוס קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך