קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

קפון קלוי עם תאנה-ו-Prosciutto מלית

קפון קלוי עם תאנה-ו-Prosciutto מלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל קפון קלוי עם תאנה ו-Prosciutto מלית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה של מזון ויין דורש ציר עוף, capon, ציר עוף, מלח ופלפל. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 35%. נסו קפון קלוי עם קינואה-מילוי זית, קפון צלוי עם צ'ילה-Cilantro לשפשף וגזר קלוי, ו ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את הלחם על 2 סדינים אפייה גדולים ואופים במשך 10 דקות, עד יבש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
במחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך, 10 דקות. מערבבים בשומר הקרקע ופרושוטו ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שומר קרקעשומר קרקע
פרושוטופרושוטו
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
הסר מהחום ולתת להתקרר.
6
בקערה גדולה מאוד, לזרוק את הלחם עם תערובת פרושוטו ותאנים. בקערה, להכות את הביצים, מלאי, מלח ופלפל; לשפוך את התערובת על הלחם ומערבבים לשלב ביסודיות את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרושוטופרושוטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חותכים את הקצוות את הכנפיים ומניחים במחבת צלייה גדולה עם הצוואר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
שים את הקפון במחבת, צד השד למטה ולמלא את חלל הצוואר עם מלית. משוך את העור מעל המילוי לאבטח עם שיפוד. הפעל את השד capon בצד למעלה ולמלא את החלל עם מלית. לעטוף כל שאריות מלית בנייר כסף. לשפשף את החמאה על הקפון; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
צולים את הקפון במשך 1 1/2 שעות, מסובבים את המחבת פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להעביר את הצוואר ואת קצות הכנפיים לסיר. צלי במשך כשעה יותר, סיבוב המחבת פעם אחת. הציפור נעשית כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס בתוך הירך הפנימית רושם 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
בינתיים, מוסיפים את המניה לסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מוסיפים קמצוץ מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות. זרוק את הצוואר ואת קצות הכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
14
הסר את הקפון מהתנור. להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 ומבשלים את המילוי בחבילת נייר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
עם כפית גדולה, לגרוף את המילוי משני החללים לתוך קערה עמיד; לכסות בנייר כסף ולשמור חם. להטות את הקפון כדי לשחרר כל מיצים למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
16
להעביר את הקפון ללוח גילוף ולתת לנוח עד 20 דקות.
17
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה לרפרף את השומן. כף 3 כפות של השומן לתוך המחבת קלייה; להשליך את השומן שנותר. הגדר את המחבת מעל 2 מבערים על חום מתון ומערבבים בקמח. בהדרגה לטאטא את המניה ואת קלבדוס עד חלקה. מביאים לרתיחה, לטאטא, ואז מבשלים את הרוטב על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, עד שלא נשאר טעם floury, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
18
יוצקים את מיצי פאן שמורות ומבשלים עוד כמה דקות. מתבלים במלח ופלפל ושופכים לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
לגלף את הקפון ולהגיש עם המילוי ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות