תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל קפון קלוי עם תאנה ו-Prosciutto מלית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה של מזון ויין דורש ציר עוף, capon, ציר עוף, מלח ופלפל. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 35%. נסו קפון קלוי עם קינואה-מילוי זית, קפון צלוי עם צ'ילה-Cilantro לשפשף וגזר קלוי, ו ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את הלחם על 2 סדינים אפייה גדולים ואופים במשך 10 דקות, עד יבש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
במחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך, 10 דקות. מערבבים בשומר הקרקע ופרושוטו ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שומר קרקע
פרושוטו
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
הסר מהחום ולתת להתקרר.
6
בקערה גדולה מאוד, לזרוק את הלחם עם תערובת פרושוטו ותאנים. בקערה, להכות את הביצים, מלאי, מלח ופלפל; לשפוך את התערובת על הלחם ומערבבים לשלב ביסודיות את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרושוטו
רכז לימונדה מופשר, מחולק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חותכים את הקצוות את הכנפיים ומניחים במחבת צלייה גדולה עם הצוואר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
שים את הקפון במחבת, צד השד למטה ולמלא את חלל הצוואר עם מלית. משוך את העור מעל המילוי לאבטח עם שיפוד. הפעל את השד capon בצד למעלה ולמלא את החלל עם מלית. לעטוף כל שאריות מלית בנייר כסף. לשפשף את החמאה על הקפון; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
צולים את הקפון במשך 1 1/2 שעות, מסובבים את המחבת פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להעביר את הצוואר ואת קצות הכנפיים לסיר. צלי במשך כשעה יותר, סיבוב המחבת פעם אחת. הציפור נעשית כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס בתוך הירך הפנימית רושם 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
בינתיים, מוסיפים את המניה לסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מוסיפים קמצוץ מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות. זרוק את הצוואר ואת קצות הכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
14
הסר את הקפון מהתנור. להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 ומבשלים את המילוי בחבילת נייר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
עם כפית גדולה, לגרוף את המילוי משני החללים לתוך קערה עמיד; לכסות בנייר כסף ולשמור חם. להטות את הקפון כדי לשחרר כל מיצים למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
16
להעביר את הקפון ללוח גילוף ולתת לנוח עד 20 דקות.
17
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה לרפרף את השומן. כף 3 כפות של השומן לתוך המחבת קלייה; להשליך את השומן שנותר. הגדר את המחבת מעל 2 מבערים על חום מתון ומערבבים בקמח. בהדרגה לטאטא את המניה ואת קלבדוס עד חלקה. מביאים לרתיחה, לטאטא, ואז מבשלים את הרוטב על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, עד שלא נשאר טעם floury, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Calvados
לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
18
יוצקים את מיצי פאן שמורות ומבשלים עוד כמה דקות. מתבלים במלח ופלפל ושופכים לסירת רוטב.