חצילים קלויים קפונטה לוקח מסביב 3 שעות ו 38 דקות מתחילתו ועד סופו. זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 347 קלוריות. זוג אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם יש לכם מיץ לימון, פטרוזיליה, חצילים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 62%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: קפונטה חצילים קלויים, שום קלוי וקפונטה חצילים, ו גיליון מחבת עוף עם קפונטה חצילים קלויים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את החציל כולו על התבנית, דוקרים במזלג בכמה מקומות ומשפשפים בשמן זית. צולים 45 עד 50 דקות, עד שהחציל רך מאוד כשהוא מנוקב בסכין. מניחים בצד להתקרר. חצוי את החציל, קלף וזורק את העור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורז
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את החצילים, הפלפלים והזיתים בקערת מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה ודופקים עד לקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס