קפונטה חצילים קלויים
חצילים קלויים קפונטה לוקח מסביב 3 שעות ו 38 דקות מתחילתו ועד סופו. זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 347 קלוריות. זוג אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם יש לכם מיץ לימון, פטרוזיליה, חצילים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 62%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: קפונטה חצילים קלויים, שום קלוי וקפונטה חצילים, ו גיליון מחבת עוף עם קפונטה חצילים קלויים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
מניחים את החציל כולו על התבנית, דוקרים במזלג בכמה מקומות ומשפשפים בשמן זית. צולים 45 עד 50 דקות, עד שהחציל רך מאוד כשהוא מנוקב בסכין. מניחים בצד להתקרר. חצוי את החציל, קלף וזורק את העור.
מניחים את החצילים, הפלפלים והזיתים בקערת מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה ודופקים עד לקצוץ גס.
בינתיים מחממים 1 כף שמן זית במחבת מטגנת בינונית.
מוסיפים את פתיתי הבצל והפלפל האדום ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות, עד שהבצל משחים קלות.
מוסיפים את השום, מבשלים 1 דקה ומוסיפים לתערובת החצילים.
מוסיפים את הפטרוזיליה, הצנוברים, מיץ הלימון, הצלפים, רסק העגבניות, החומץ, המלח והפלפל ומערבבים. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לכמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתפתח. טועמים לתיבול ומגישים בטמפרטורת החדר עם משולשי פיתה קלויים.