חצילים קלויים קפונטה לוקח מסביב 3 שעות ו 38 דקות מתחילתו ועד סופו. זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 347 קלוריות. זוג אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם יש לכם מיץ לימון, פטרוזיליה, חצילים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 62%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: קפונטה חצילים קלויים, שום קלוי וקפונטה חצילים, ו גיליון מחבת עוף עם קפונטה חצילים קלויים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את החציל כולו על התבנית, דוקרים במזלג בכמה מקומות ומשפשפים בשמן זית. צולים 45 עד 50 דקות, עד שהחציל רך מאוד כשהוא מנוקב בסכין. מניחים בצד להתקרר. חצוי את החציל, קלף וזורק את העור.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורז
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את החצילים, הפלפלים והזיתים בקערת מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה ודופקים עד לקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
בינתיים מחממים 1 כף שמן זית במחבת מטגנת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את פתיתי הבצל והפלפל האדום ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות, עד שהבצל משחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את השום, מבשלים 1 דקה ומוסיפים לתערובת החצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
שום גויה®
9
מוסיפים את הפטרוזיליה, הצנוברים, מיץ הלימון, הצלפים, רסק העגבניות, החומץ, המלח והפלפל ומערבבים. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לכמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתפתח. טועמים לתיבול ומגישים בטמפרטורת החדר עם משולשי פיתה קלויים.