קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 38 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

קפונטה חצילים קלויים

קפונטה חצילים קלויים
חצילים קלויים קפונטה לוקח מסביב 3 שעות ו 38 דקות מתחילתו ועד סופו. זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 347 קלוריות. זוג אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם יש לכם מיץ לימון, פטרוזיליה, חצילים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 62%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: קפונטה חצילים קלויים, שום קלוי וקפונטה חצילים, ו גיליון מחבת עוף עם קפונטה חצילים קלויים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את החציל כולו על התבנית, דוקרים במזלג בכמה מקומות ומשפשפים בשמן זית. צולים 45 עד 50 דקות, עד שהחציל רך מאוד כשהוא מנוקב בסכין. מניחים בצד להתקרר. חצוי את החציל, קלף וזורק את העור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את החצילים, הפלפלים והזיתים בקערת מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה ודופקים עד לקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
בינתיים מחממים 1 כף שמן זית במחבת מטגנת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את פתיתי הבצל והפלפל האדום ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות, עד שהבצל משחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים את השום, מבשלים 1 דקה ומוסיפים לתערובת החצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
9
מוסיפים את הפטרוזיליה, הצנוברים, מיץ הלימון, הצלפים, רסק העגבניות, החומץ, המלח והפלפל ומערבבים. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לכמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתפתח. טועמים לתיבול ומגישים בטמפרטורת החדר עם משולשי פיתה קלויים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צלפים סחוטיםצלפים סחוטים680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חציל גדולחציל גדול3ציפורןכף שום טחוןכף שום טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים ירוקים, מגולענים וקצוציםזיתים ירוקים, מגולענים וקצוצים2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי8שרימפס וורידיםשמן זית טובשמן זית טוב33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טחוןפטרוזיליה טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים8שרימפס וורידיםמשולשי פיתה קלויים, להגשהמשולשי פיתה קלויים, להגשה0חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש12 כפיות אבקת שום1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פלפלים אדומים צ'ארד, קצוץפלפלים אדומים צ'ארד, קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל צהוב קצוץבצל צהוב קצוץ