קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 38 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

קפונטה חצילים קלויים

קפונטה חצילים קלויים
חצילים קלויים קפונטה לוקח מסביב 3 שעות ו 38 דקות מתחילתו ועד סופו. זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 347 קלוריות. זוג אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם יש לכם מיץ לימון, פטרוזיליה, חצילים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 62%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: קפונטה חצילים קלויים, שום קלוי וקפונטה חצילים, ו גיליון מחבת עוף עם קפונטה חצילים קלויים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את החציל כולו על התבנית, דוקרים במזלג בכמה מקומות ומשפשפים בשמן זית. צולים 45 עד 50 דקות, עד שהחציל רך מאוד כשהוא מנוקב בסכין. מניחים בצד להתקרר. חצוי את החציל, קלף וזורק את העור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים את החצילים, הפלפלים והזיתים בקערת מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה ודופקים עד לקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
בינתיים מחממים 1 כף שמן זית במחבת מטגנת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים את פתיתי הבצל והפלפל האדום ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות, עד שהבצל משחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מוסיפים את השום, מבשלים 1 דקה ומוסיפים לתערובת החצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
9
מוסיפים את הפטרוזיליה, הצנוברים, מיץ הלימון, הצלפים, רסק העגבניות, החומץ, המלח והפלפל ומערבבים. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לכמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתפתח. טועמים לתיבול ומגישים בטמפרטורת החדר עם משולשי פיתה קלויים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות