קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קפוצ'ינו קשרים

קפוצ'ינו קשרים
קשרים קפוצ'ינו יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 319 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אספרסו מיידית, קמח, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו חמוציות שיבולת שועל קשרים, פסטו קשרים, ו שום קשרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החמאה המומסת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הקציפו את הסוכר המגורר ואבקת האספרסו בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
חמאה תבנית מאפינס בת 12 כוסות. מחלקים את הבצק ל -12 חלקים; מרדדים כל חתיכה לחבל בגודל 8 עד 9 אינץ'. טובלים 1 חתיכת בצק בחמאה, מניחים לעודף לטפטף ואז מגלגלים פנימה את סוכר האספרסו. קושרים את הבצק לקשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
4
מניחים בכוס מאפינס כשקצה אחד של הקשר פונה כלפי מעלה. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
בואו לעלות, חשוף, במקום חמים עד הכפלת גודל, על 1 שעה, 15 דקות.
6
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים את הקשרים עד שהם תפוחים וזהובים, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר 10 דקות בתבנית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
הקציפו 1 כוס סוכר קונדיטורים ואבקת האספרסו בקערה בינונית; מוסיפים 1/4 כוס שמנת כבדה ומקציפים לתערובת אחידה, מוסיפים עוד שמנת במידת הצורך. בקערה קטנה מקציפים את יתרת הסוכר של 1/4 כוס הקונדיטורים עם 2 כפות השמנת הנותרות עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
העבירו את הזיגוג הלבן לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מוציאים את הקשרים מהתבנית וטובלים את החלקים העליונים בזיגוג האספרסו; תן להגדיר 5 דקות. חותכים פינה קטנה של השקית עם הזיגוג הלבן והצינור מעל הקשרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים 1/2 כוס מים והחלב בסיר על אש נמוכה עד שמדחום רושם 100 מעלות צלזיוס עד 110 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מסירים מהאש ומפזרים מעל את השמרים ואז מפזרים קורט מהסוכר; מניחים בצד, ללא הפרעה, עד לקבלת קצף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
6
הקציפו את החמאה המומסת, החלמון והווניל לתערובת השמרים עד לאיחוד. בקערה גדולה מקציפים את הקמח, את יתרת הסוכר, המלח ואגוז המוסקט. יוצרים באר במרכז, ואז מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים בעזרת כף עץ ליצירת בצק סמיך ומעט דביק. הופכים על משטח מקומח ולשים עד שהם רכים ואלסטיים, כ -6 דקות. מעצבים לכדור.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מברישים קערה גדולה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את הבצק, הופכים לציפוי קל בחמאה. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפוח בטמפרטורת החדר עד שהבצק מוכפל בגודל, בערך 1 שעה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
הופכים את הבצק מהקערה ולשים בקצרה כדי לשחרר עודפי אוויר; יוצרים מחדש לכדור ומחזירים לקערה. חמאה קלות חתיכה גדולה של עטיפת פלסטיק והניחה אותה ישירות על פני הבצק. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון ומכניסים למקרר לפחות 4 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)1/4-אונקיה מנות פעיל שמרים יבשים1/4-אונקיה מנות פעיל שמרים יבשים2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1גדולזנים של פטריותזנים של פטריות6516 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, ועוד במידת הצורךשמנת כבדה, ועוד במידת הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורר טרי (אופציונלי)אגוז מוסקט מגורר טרי (אופציונלי)1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, נמסה מעט מקורר, ועוד עבור צחצוחחמאה ללא מלח, נמסה מעט מקורר, ועוד עבור צחצוח4(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, נמסה ועוד למחבתחמאה לא מלוחה, נמסה ועוד למחבת2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת