קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות25
ציון בריאות4
מגזין

קפליני פומודורו עם מחבת אחת עם נקניק

קפליני פומודורו עם מחבת אחת עם נקניק
המתכון One-מחבת Capellini Pomodoro עם נקניק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ממרח גבינת שמנת מפילדלפיה, נקניק, קפליני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. מתכונים דומים: Capellini Pomodoro, Capellini Pomodoro, ו Olive Garden Capellini Pomodoro II.

הוראות

1
מבשלים ומערבבים נקניק במחבת גדולה על חום בינוני 5 דקות. או עד להשחמה שווה, הוספת שום לרגע האחרון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים עגבניות, מים ופלפל; מערבבים. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
תערובת נקניק כפית לקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף פסטה למרכז המחבת; לחץ עם גב כף כדי לכסות לחלוטין פסטה עם נוזל. כיסוי; מבשלים על אש בינונית-נמוכה 6 דקות. או עד פסטה הוא רך, ערבוב לאחר 3 דקות. כדי לשלב מרכיבים. בינתיים, מערבבים גבינת שמנת להפיץ, חלב ותבלינים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים תערובת גבינת שמנת לתערובת פסטה במחבת יחד עם פרמזן ובזיליקום; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.