קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

קציץ בשר איטלקי

קציץ בשר איטלקי
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך חומץ בלסמי, שמן זית, רוטב מרינרה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קציץ בשר איטלקי, קציץ בשר איטלקי, ו קציץ בשר איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מחממים 1/4 כוס שמן הזית במחבת סאוט בינונית על חום בינוני ומוסיפים את השום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
לטגן 1 דקה ולאחר מכן להוסיף את הפלפלים ובצל ו לטגן עד רק רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
בצלבצל
5
בואו מגניב.
6
לטאטא יחד את בזיליקום, פטרוזיליה וביצים בקערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף את המלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מערבבים את פרמזן ופירורי לחם בקערה קטנה אחרת. מערבבים היטב את הבשר, עשבי תיבול וביצים, פרמז ' ן ופירורי לחם, ווסטרשייר, חומץ ונותר 2 כפות זית יחד בקערה גדולה באמצעות הידיים, וודא שלא לערבב יתר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
פירורי לחםפירורי לחם
שמן זיתשמן זית
פרמזןפרמזן
חומץחומץ
עשבי תיבולעשבי תיבול
ביצהביצה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
לארוז את תערובת הבשר לתוך מחבת כיכר משומנת, אם אין לך מחבת כיכר, ליצור את תערובת הבשר לצורת כיכר על מגש תנור משומן או צלחת אפייה. למעלה עם המרינרה מוודא להתפשט באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
9
אופים כ-50 עד 60 דקות או עד שמדחום שנקרא מיידית רושם 160 מעלות F באמצע קציץ הבשר.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
10
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 5 דקות. תחתוך ותגיש.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור