קציץ בשר איטלקי
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך חומץ בלסמי, שמן זית, רוטב מרינרה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קציץ בשר איטלקי, קציץ בשר איטלקי, ו קציץ בשר איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מחממים 1/4 כוס שמן הזית במחבת סאוט בינונית על חום בינוני ומוסיפים את השום.
לטגן 1 דקה ולאחר מכן להוסיף את הפלפלים ובצל ו לטגן עד רק רך.
לטאטא יחד את בזיליקום, פטרוזיליה וביצים בקערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף את המלח ופלפל שחור.
מערבבים את פרמזן ופירורי לחם בקערה קטנה אחרת. מערבבים היטב את הבשר, עשבי תיבול וביצים, פרמז ' ן ופירורי לחם, ווסטרשייר, חומץ ונותר 2 כפות זית יחד בקערה גדולה באמצעות הידיים, וודא שלא לערבב יתר.
לארוז את תערובת הבשר לתוך מחבת כיכר משומנת, אם אין לך מחבת כיכר, ליצור את תערובת הבשר לצורת כיכר על מגש תנור משומן או צלחת אפייה. למעלה עם המרינרה מוודא להתפשט באופן שווה על גבי.
אופים כ-50 עד 60 דקות או עד שמדחום שנקרא מיידית רושם 160 מעלות F באמצע קציץ הבשר.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 5 דקות. תחתוך ותגיש.