קציץ בשר דרום-מערב ותפוחי אדמה אפויים
קציץ בשר דרום-מערב ותפוחי אדמה אפויים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אדמה עגולה, שיבולת שועל רגילה, תירס של גרעין שלם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר דרום-מערב, קציץ בשר אפוי ולינגטון, ו קציץ בשר הודו עם פירה ושעועית ירוקה.
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב. בצורת תערובת בשר לתוך כיכר 4 אינץ 9 x 4 על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
תבריש קטשופ על קציץ בשר. מסדרים תפוחי אדמה סביב קציץ בשר על מחבת ברוילר.
אופים ב 375 במשך 50 דקות.
בואו קציץ בשר לעמוד 10 דקות לפני חיתוך. פיצול תפוחי אדמה במחצית לאורכו; העליון עם שמנת חמוצה.
הערה: כדי להכין את קציץ הבשר מראש, לעצב את תערובת בשר טחון לתוך כיכר, לעטוף בניילון נצמד כבד, להקפיא. להפשיר לילה במקרר; אופים לפי ההוראות לעיל.