קציץ בשר הארל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 505 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא רוטב עגבניות, פלפל קאיין, מלפפון חמוץ, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים קרקרים מלוחים לתוך שקית רוכסן פלסטיק גדולה, כבדה, בעדינות לרסק לתוך פירורים על ידי גלגול התיק עם סיכה מתגלגל; לסירוגין, מניחים קרקרים לתוך קערת העבודה של מעבד מזון דופק בקצרה רק כדי לפרוץ פירורים. שני שרוולים של קרקרים צריך לעשות על 3 כוסות של פירורים. להזמין 3/4 כוס פירורים; מקום 2 1/4 כוס פירורים לתוך קערה ערבוב גדול.
מערבבים את 2 1/4 כוסות פירורי קרקר בקערת הערבוב עם בשר בקר טחון, רוטב ווסטרשייר, רוטב סטייק, חרדל, פלפל שחור, סודה, רוזמרין, פלפל קאיין, קינמון, אבקת שום, רליש שמיר, רליש מתוק, ביצה, קמח עצמי עולה, רוטב עגבניות, ובצל עד משולב היטב. טופס לתוך כיכר, ומניחים לתבנית אפייה 9x12 אינץ'. למעלה כיכר עם פירורי קרקר שמורות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייק
קמח עולה עצמי
1 ג'לפנו טרי שלם
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
יכול דיאט קרם סודה
צווארי עוף
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
20 פרוסות זוקיני דקות
שמיר
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
כמו גבינות לטאקו
4
אופים בתנור שחומם מראש עד כיכר השחמה, כבר לא ורוד בפנים, ואת המיצים לרוץ ברור, על 45 דקות עד 1 שעה, בדיקה לאחר 45 דקות. מדחום בשר שנקרא מיידית, מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כיכר, צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).