קציץ בשר מזוגג אני
אם יש לך בשר טחון, לחם, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציץ בשר מזוגג אני, קציץ בשר מזוגג II, ו קציץ בשר מזוגג.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה קטנה, לשלב את הקטשופ, סוכר חום, 1 מיץ לימון כף אבקת חרדל.
בקערה גדולה נפרדת, לשלב את בשר בקר טחון, לחם, בצל, ביצה, בוליון, מיץ לימון שנותר ו 1/3 של תערובת הקטשופ מהקערה הקטנה.
מערבבים את זה היטב ואת המקום במחבת כיכר 5x9 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה, לנקז כל עודף שומן, מעיל עם שאריות תערובת קטשופ ואופים במשך 10 דקות יותר.