קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

קציץ בשר מזוגג אני

קציץ בשר מזוגג אני
אם יש לך בשר טחון, לחם, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציץ בשר מזוגג אני, קציץ בשר מזוגג II, ו קציץ בשר מזוגג.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה קטנה, לשלב את הקטשופ, סוכר חום, 1 מיץ לימון כף אבקת חרדל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה גדולה נפרדת, לשלב את בשר בקר טחון, לחם, בצל, ביצה, בוליון, מיץ לימון שנותר ו 1/3 של תערובת הקטשופ מהקערה הקטנה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפונה גויה®אפונה גויה®
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים את זה היטב ואת המקום במחבת כיכר 5x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה, לנקז כל עודף שומן, מעיל עם שאריות תערובת קטשופ ואופים במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות