קציץ בשר עם נקניק איטלקי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו קציץ בשר עם נקניק איטלקי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל של 603 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חלב, בצל, בקר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב דגנים חיטה צ'קס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה אגוזים לחם צ'קס כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה די טוב. נסו שוק נקניק איטלקי קציץ בשר, שוק נקניק איטלקי קציץ בשר, ו טורקיה ונקניק איטלקי קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
קוצצים נקניק דק. בקערה גדולה משלבים בשר בקר, נקניק, ביצה, פלפל, בצל, דגני בוקר, חלב, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל.
מערבבים יחד ולוחצים לתבנית כיכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה 1, או עד מבושל דרך.
מסננים שומן ממחבת כיכר מעת לעת במהלך האפייה.
תנו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.]()
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מ סנגיובטו גפנים של ה אחוזת פוג ' יו רייל, יין מובנה קלאסי זה מציג תווים של אדמה ועור על האף עם גוונים עצים. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הסיום.