קציץ בשר פטריות ויין אדום
פטריות ויין אדום קציץ בשר הוא קטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 580 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, עלי רוזמרין, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקרים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פשטידת הדלעת המפורסמת של ליבי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו סיציליאני עם תפוחי אדמה ויין, קציץ בשר ללא גלוטן עם זיגוג תרד ויין אדום דובדבן, ו קציץ בשר פטריות.
הוראות
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום ולהניח אותו בצד.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד קצף.
מוסיפים את הבצל, פטריות, ו 1/2 כפית מלח ומתבלים עם פלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך והם מעט השחמה וכל נוזל מן הפטריות התאדה, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.להגביר את החום גבוה, להוסיף את היין, לגרד את כל חתיכות חומות מהחלק התחתון של המחבת, ומבשלים עד היין התאדה כמעט לחלוטין, על 3 עד 4 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את הקורנית והרוזמרין.
מעבירים את תערובת הירקות לקערה גדולה ומניחים אותו בצד כדי להתקרר מעט, על 5 דקות.בינתיים, מניחים את הביצים בקערה קטנה ומקציפים כדי לשבור אותם.
מוסיפים את פירורי הקרקר, רוטב ווסטרשייר, פלפל מדוד, ונשארו 2 כפיות מלח ומערבבים לשלב; להפריש עד הירקות המוקפצים התקררו.
מוסיף את הבשר לירקות המקוררים, לשבור אותו עם הידיים.
מוסיפים את תערובת קרקר הביצים והגבינה. באמצעות ידיים נקיות, לערבב הכל עד בשילוב שווה (לא לסחוט או overwork התערובת).
מעבירים את התערובת למרכז גיליון האפייה מוכן. שימוש בידיים שלך, ליצור אותו לתוך כיכר 9 על 5 אינץ'.
אופים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז רושם 71° ל165, כ 50 דקות.
להעביר את תבנית האפייה למתלה תיל ולתת לשבת 10 דקות לפני חיתוך קציץ הבשר.