פטריות ויין אדום קציץ בשר הוא קטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 580 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, עלי רוזמרין, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקרים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פשטידת הדלעת המפורסמת של ליבי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו סיציליאני עם תפוחי אדמה ויין, קציץ בשר ללא גלוטן עם זיגוג תרד ויין אדום דובדבן, ו קציץ בשר פטריות.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום ולהניח אותו בצד.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את הבצל, פטריות, ו 1/2 כפית מלח ומתבלים עם פלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך והם מעט השחמה וכל נוזל מן הפטריות התאדה, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.להגביר את החום גבוה, להוסיף את היין, לגרד את כל חתיכות חומות מהחלק התחתון של המחבת, ומבשלים עד היין התאדה כמעט לחלוטין, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את הקורנית והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים את תערובת הירקות לקערה גדולה ומניחים אותו בצד כדי להתקרר מעט, על 5 דקות.בינתיים, מניחים את הביצים בקערה קטנה ומקציפים כדי לשבור אותם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את פירורי הקרקר, רוטב ווסטרשייר, פלפל מדוד, ונשארו 2 כפיות מלח ומערבבים לשלב; להפריש עד הירקות המוקפצים התקררו.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיף את הבשר לירקות המקוררים, לשבור אותו עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשר
8
מוסיפים את תערובת קרקר הביצים והגבינה. באמצעות ידיים נקיות, לערבב הכל עד בשילוב שווה (לא לסחוט או overwork התערובת).
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מעבירים את התערובת למרכז גיליון האפייה מוכן. שימוש בידיים שלך, ליצור אותו לתוך כיכר 9 על 5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
אופים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז רושם 71° ל165, כ 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
להעביר את תבנית האפייה למתלה תיל ולתת לשבת 10 דקות לפני חיתוך קציץ הבשר.