קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

קציץ בשר פטריות ויין אדום

קציץ בשר פטריות ויין אדום
פטריות ויין אדום קציץ בשר הוא קטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 580 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, עלי רוזמרין, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקרים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פשטידת הדלעת המפורסמת של ליבי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו סיציליאני עם תפוחי אדמה ויין, קציץ בשר ללא גלוטן עם זיגוג תרד ויין אדום דובדבן, ו קציץ בשר פטריות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום ולהניח אותו בצד.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את הבצל, פטריות, ו 1/2 כפית מלח ומתבלים עם פלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך והם מעט השחמה וכל נוזל מן הפטריות התאדה, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.להגביר את החום גבוה, להוסיף את היין, לגרד את כל חתיכות חומות מהחלק התחתון של המחבת, ומבשלים עד היין התאדה כמעט לחלוטין, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את הקורנית והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים את תערובת הירקות לקערה גדולה ומניחים אותו בצד כדי להתקרר מעט, על 5 דקות.בינתיים, מניחים את הביצים בקערה קטנה ומקציפים כדי לשבור אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את פירורי הקרקר, רוטב ווסטרשייר, פלפל מדוד, ונשארו 2 כפיות מלח ומערבבים לשלב; להפריש עד הירקות המוקפצים התקררו.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיף את הבשר לירקות המקוררים, לשבור אותו עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מוסיפים את תערובת קרקר הביצים והגבינה. באמצעות ידיים נקיות, לערבב הכל עד בשילוב שווה (לא לסחוט או overwork התערובת).
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
מעבירים את התערובת למרכז גיליון האפייה מוכן. שימוש בידיים שלך, ליצור אותו לתוך כיכר 9 על 5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז רושם 71° ל165, כ 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
להעביר את תבנית האפייה למתלה תיל ולתת לשבת 10 דקות לפני חיתוך קציץ הבשר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה