קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

קציץ בשר פטריות עוף

קציץ בשר פטריות עוף
קציץ בשר פטריות עוף יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 405 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא ירכיים עוף, חלב חמאה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. מתכונים דומים: בייקון עטוף קציץ בשר עוף עם מילוי גבינה, פטריות, קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר פטריות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים יחד את דגני הסובין ואת חלב החמאה בקערה, ומניחים בצד כדי לרכך. בינתיים, מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד הבצל הוא שקוף, כ 5 דקות. מערבבים את הפטריות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהנוזל מן הפטריות התאדה. מערבבים ברוזמרין, טימין, וקטשופ; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
סוביןסובין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את חזה העוף ובשר הירך, ביצים ופירורי לחם עד לשלב יסודי, ואז מערבבים קלות בתערובת הפטרוזיליה, החמאה-תערובת דגנים ותערובת פטריות. לטפוח את התערובת לתוך מחבת כיכר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה, כיכר כבר לא ורוד במרכז, ומדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז קורא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C). אפשר לנוח כ -10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)