קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

קציץ בשר פטריות עוף

קציץ בשר פטריות עוף
קציץ בשר פטריות עוף יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 405 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא ירכיים עוף, חלב חמאה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. מתכונים דומים: בייקון עטוף קציץ בשר עוף עם מילוי גבינה, פטריות, קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר פטריות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים יחד את דגני הסובין ואת חלב החמאה בקערה, ומניחים בצד כדי לרכך. בינתיים, מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד הבצל הוא שקוף, כ 5 דקות. מערבבים את הפטריות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהנוזל מן הפטריות התאדה. מערבבים ברוזמרין, טימין, וקטשופ; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
סוביןסובין
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את חזה העוף ובשר הירך, ביצים ופירורי לחם עד לשלב יסודי, ואז מערבבים קלות בתערובת הפטרוזיליה, החמאה-תערובת דגנים ותערובת פטריות. לטפוח את התערובת לתוך מחבת כיכר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה, כיכר כבר לא ורוד במרכז, ומדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז קורא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C). אפשר לנוח כ -10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות