קציץ בשר פטריות עוף יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 405 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא ירכיים עוף, חלב חמאה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. מתכונים דומים: בייקון עטוף קציץ בשר עוף עם מילוי גבינה, פטריות, קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר פטריות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד את דגני הסובין ואת חלב החמאה בקערה, ומניחים בצד כדי לרכך. בינתיים, מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד הבצל הוא שקוף, כ 5 דקות. מערבבים את הפטריות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהנוזל מן הפטריות התאדה. מערבבים ברוזמרין, טימין, וקטשופ; מתבלים במלח ופלפל שחור.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את חזה העוף ובשר הירך, ביצים ופירורי לחם עד לשלב יסודי, ואז מערבבים קלות בתערובת הפטרוזיליה, החמאה-תערובת דגנים ותערובת פטריות. לטפוח את התערובת לתוך מחבת כיכר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה, כיכר כבר לא ורוד במרכז, ומדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז קורא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C). אפשר לנוח כ -10 דקות לפני ההגשה.