קציץ בשר פטריות עוף
קציץ בשר פטריות עוף יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 405 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא ירכיים עוף, חלב חמאה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. מתכונים דומים: בייקון עטוף קציץ בשר עוף עם מילוי גבינה, פטריות, קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר פטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מערבבים יחד את דגני הסובין ואת חלב החמאה בקערה, ומניחים בצד כדי לרכך. בינתיים, מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד הבצל הוא שקוף, כ 5 דקות. מערבבים את הפטריות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהנוזל מן הפטריות התאדה. מערבבים ברוזמרין, טימין, וקטשופ; מתבלים במלח ופלפל שחור.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את חזה העוף ובשר הירך, ביצים ופירורי לחם עד לשלב יסודי, ואז מערבבים קלות בתערובת הפטרוזיליה, החמאה-תערובת דגנים ותערובת פטריות. לטפוח את התערובת לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה, כיכר כבר לא ורוד במרכז, ומדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז קורא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C). אפשר לנוח כ -10 דקות לפני ההגשה.