קציץ בשר צ'יפוטלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פלפל, שיבולת שועל רגילה, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: קציץ בשר צ'יפוטלה, קציץ בשר צ'יפוטלה מעושן, ו קציץ בשר לאחד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין קציץ בשר, להסיר 1 צ 'יפוטלה צ' ילה ו 1 כפית רוטב אדובו מפחית; מילואים הנותרים צ ' ילי ורוטב לשימוש נוסף. Chop צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה
רוטב Adobo
פלפל צ ' ילי
רוטב
בשר
3
שלב צ ' ילה, רוטב אדובו, בצל, ואת 14 המרכיבים הבאים (דרך חזה הודו הקרקע) בקערה גדולה, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
רוטב Adobo
פלפל צ ' ילי
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים תערובת הודו במחבת כיכר 5 אינץ ' 9 x מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
5
אופים, חשוף, ב 350 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
כדי להכין ציפוי, לשלב 1/4 כוס רוטב עגבניות, קטשופ, ורוטב חם בקערה קטנה; תערובת מברשת באופן שווה על קציץ בשר. מכסים ואופים 30 דקות נוספות או עד רשם מדחום 16