קציץ בשר צימוקים עם בירה שחורה
לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, בקר טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. מתכונים דומים: בירה שחורה משכה חזיר בשאלות-שורש בירה Jus עם בצל חריף ו Jalapeno קרם פרש, גרניט בירה שורש עם ג'לי בירה שחורה וחטיף וניל Panna Cotta, ו קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
מערבבים בשר בקר טחון עם אבקת בצל, אבקת שום, מלח ופלפל שחור בקערה; יוצרים תערובת לתוך כיכר ומניחים לתבנית אפייה מוכנה.
להביא בירה שחורה, צימוקים, רוטב ווסטרשייר, קטשופ לרתיחה בסיר; להפחית חום ומבשל עד טעמים מעורבב וצימוקים הם שמנמנים, על 5 דקות.
יוצקים רוטב צימוקים על קציץ בשר.
אופים בתנור שחומם מראש עד קציץ הבשר אינו ורוד יותר בפנים ומדחום בשר שקורא מיידית מוכנס למרכז כיכר קורא לפחות 160 מעלות F( 70 מעלות C), 25 עד 30 דקות.