קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

קציץ בשר קלאסי

קציץ בשר קלאסי
קציץ בשר קלאסי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב צ'ילי, רוטב ווסטרשייר, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: קציץ בשר קלאסי, קציץ בשר קלאסי, ו קציץ בשר קלאסי קל.

הוראות

1
בקערה גדולה, יוצקים חלב על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים ביצה, בצל, רוטב צ ' ילי, רוטב ווסטרשייר, מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מוסיפים בשר בקר טחון; מערבבים היטב. מעצבים תערובת בשר ל -8 אינץ'. איקס 4-אין. סגלגל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
אופים במחבת רדודה ב 350 ל 1-1 / 4 שעות או עד לא נשאר ורוד.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסננים.