קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

קציץ בשר של אבא עם ריח עגבניות

קציץ בשר של אבא עם ריח עגבניות
קציץ הבשר של אבא עם ריח עגבניות דורש כשעה ו-50 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 1.96$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -29 גרם חלבון , 48 גרם שומן ובסך הכל 635 קלוריות . גשו לסופר וקנו קטשופ, פלפלים, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 70 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 76% . הציון הזה מוצק. פולנטה לארוחת הבוקר של אבא , דג בגריל עם תבלין עגבניות מיובשות ותבלין משמש דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מצפים מחבת ב-2 ספירות שמן ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מטגנים את הבצל, השום ועלי הדפנה במשך כמה דקות ליצירת טעם בסיס. זורקים פנימה את הפלפלים האדומים ומבשלים אותם כמה דקות לריכוך. כעת מוסיפים את העגבניות; הוספתם בשלב זה מאפשרת להם להחזיק בצורתם ומונעת מהם להתפורר. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, הקטשופ והווסטרשייר; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים את התבלין במשך 5 דקות כדי למשוך את כל הטעמים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
הסר אותו מהאש; אתה צריך בערך 4 כוסות של התענגות.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
6
מניחים את הלחם הלבן הקרוע בקערה ומוסיפים את החלב עד לכיסוי בקושי, שוטפים את הלחם בחלב ומניחים לו לשבת בזמן שאתם מאחדים את שאר המרכיבים לכיכר הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
כאן אתה מלכלך את הידיים שלך! בקערת ערבוב גדולה, שלבו את בשר הבקר והחזיר הטחון עם 1 1/2 כוסות מתבלית העגבניות, הביצים והתימין; מתבלים במלח ופלפל. סוחטים את עודפי החלב מהלחם ומוסיפים את הלחם הספוג לתערובת הבשר. לבדיקה, מטגנים קציצת "המבורגר" קטנה של קציץ הבשר עד לבישול; הקציצה צריכה להיאחז יחד אבל עדיין תהיה בעלת עקביות רכה. טועמים את הקציצה לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
8
משמנים קלות דף עוגיה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מעבירים את תערובת הבשר למרכז תבנית העוגיות ויוצרים בול באורך של כ-9 אינצ'ים וכ-4 אינצ'ים רוחב. מצפים את החלק העליון של קציץ הבשר בעוד 1/2 כוס מתבלין העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מניחים את הבייקון לאורך החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
11
אופים את קציץ הבשר במשך 1 עד 1 1/2 שעה עד שהבייקון פריך וקציץ הבשר יציב. מסובבים את כיכר הבשר בזמן שהוא נאפה מדי פעם כדי להבטיח שהבייקון ישחים באופן אחיד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מוציאים את קציץ הבשר מהתנור ונותנים לו להתקרר מעט לפני שפורסים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מגישים עם יתרת העגבניות הנותר בצד. לח להפליא!
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים