קציץ בשר של אבא עם ריח עגבניות
קציץ הבשר של אבא עם ריח עגבניות דורש כשעה ו-50 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 1.96$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -29 גרם חלבון , 48 גרם שומן ובסך הכל 635 קלוריות . גשו לסופר וקנו קטשופ, פלפלים, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 70 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 76% . הציון הזה מוצק. פולנטה לארוחת הבוקר של אבא , דג בגריל עם תבלין עגבניות מיובשות ותבלין משמש דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מצפים מחבת ב-2 ספירות שמן ומניחים על אש בינונית.
מטגנים את הבצל, השום ועלי הדפנה במשך כמה דקות ליצירת טעם בסיס. זורקים פנימה את הפלפלים האדומים ומבשלים אותם כמה דקות לריכוך. כעת מוסיפים את העגבניות; הוספתם בשלב זה מאפשרת להם להחזיק בצורתם ומונעת מהם להתפורר. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, הקטשופ והווסטרשייר; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים את התבלין במשך 5 דקות כדי למשוך את כל הטעמים יחד.
הסר אותו מהאש; אתה צריך בערך 4 כוסות של התענגות.
מניחים את הלחם הלבן הקרוע בקערה ומוסיפים את החלב עד לכיסוי בקושי, שוטפים את הלחם בחלב ומניחים לו לשבת בזמן שאתם מאחדים את שאר המרכיבים לכיכר הבשר.
כאן אתה מלכלך את הידיים שלך! בקערת ערבוב גדולה, שלבו את בשר הבקר והחזיר הטחון עם 1 1/2 כוסות מתבלית העגבניות, הביצים והתימין; מתבלים במלח ופלפל. סוחטים את עודפי החלב מהלחם ומוסיפים את הלחם הספוג לתערובת הבשר. לבדיקה, מטגנים קציצת "המבורגר" קטנה של קציץ הבשר עד לבישול; הקציצה צריכה להיאחז יחד אבל עדיין תהיה בעלת עקביות רכה. טועמים את הקציצה לתיבול.
מעבירים את תערובת הבשר למרכז תבנית העוגיות ויוצרים בול באורך של כ-9 אינצ'ים וכ-4 אינצ'ים רוחב. מצפים את החלק העליון של קציץ הבשר בעוד 1/2 כוס מתבלין העגבניות.
מניחים את הבייקון לאורך החלק העליון.
אופים את קציץ הבשר במשך 1 עד 1 1/2 שעה עד שהבייקון פריך וקציץ הבשר יציב. מסובבים את כיכר הבשר בזמן שהוא נאפה מדי פעם כדי להבטיח שהבייקון ישחים באופן אחיד.
מוציאים את קציץ הבשר מהתנור ונותנים לו להתקרר מעט לפני שפורסים.
מגישים עם יתרת העגבניות הנותר בצד. לח להפליא!