קציץ לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לימון קציץ. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לימון פרג קציץ עם זיגוג לימון וניל, קציץ לימון, ו קציץ פטל-לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מרססים את הצדדים ואת התחתית של שתי מחבתות כיכר 9 על 5 על 3 אינץ ' עם תרסיס בישול לא מקל. בשורה התחתונה עם נייר קלף ולרסס את הנייר.
מנפים את שני הקמחים, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה בינונית.
שים את הסוכר, הביצים, גרידת לימון ומיץ לימון במעבד מזון ודופק עד לשילוב. עם המנוע פועל, לטפטף את החמאה דרך צינור ההזנה.
מוסיף את שמנת חמוצה וניל ודופק עד בשילוב.
מעבירים את התערובת לקערה גדולה.
מפזרים את תערובת הקמח, שליש בכל פעם, מתקפלים בעדינות לאחר כל תוספת עד רק בשילוב. אל תגזים.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
אופים במרכז התנור במשך 20 דקות, לסובב את המחבתות, להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F., ואופים במשך 30 עד 35 דקות נוספות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הכיכר יוצא נקי.
בואו להתקרר במחבתות במשך 15 דקות.
בינתיים, להפוך את סירופ לימון
בסיר קטן על חום בינוני, לחמם את מיץ לימון וסוכר עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. לאחר מומס, להמשיך לבשל במשך 3 דקות נוספות.
קו חצי מחבת גיליון עם נייר קלף ולהפוך את הכיכרות על המחבת. השתמש קיסם לתקוע חורים בחלק העליון והצדדים של הכיכרות.
מברשת את צמרות וצדדים של כיכרות עם סירופ לימון.
תן לסירופ להשרות לתוך העוגה ולצחצח שוב.
תן לעוגות להתקרר לחלוטין, לפחות 30 דקות.
(ככרות הלחם הספוגות אך לא נוצצות ישמור, עטוף בשתי שכבות של ניילון לעטוף קפוא, עד 6 שבועות.)
אם אתה רוצה, לעשות זיגוג לימון
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר של ממתקים ו 4 כפות של מיץ לימון. התערובת צריכה להיות עבה אבל pourable. אם התערובת נוקשה מדי, להוסיף עד עוד 2 כפות מיץ לימון לטאטא שוב, הוספת כמויות קטנות של מיץ לימון ו/או סוכר ממתקים עד שתקבל את העקביות הנכונה.
יוצקים את זיגוג לימון על החלק העליון של כל כיכר ולתת לו לטפטף במורד הצדדים.
בואו זיגוג לימון להקשיח, כ -15 דקות, לפני ההגשה.
כיכרות הזיגוג ישמור עד 3 ימים, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.
למטרות הבשלה, אנו ממליצים תמיד להשתמש בפרי אורגני, ללא כימיקלים או חומרי הדברה שעשויים להיות עמוקים בקליפה.
אפוי: גבולות חדשים באפייה על ידי מאט לואיס ורנאטו Polifito. זכויות יוצרים טקסט © 2008 By Anne Bramley; photographs copyright © 2008 by Tina Rupp. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of Harry N. Abrams.