תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לימון קציץ. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לימון פרג קציץ עם זיגוג לימון וניל, קציץ לימון, ו קציץ פטל-לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תכיני את עוגות הלימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מרססים את הצדדים ואת התחתית של שתי מחבתות כיכר 9 על 5 על 3 אינץ ' עם תרסיס בישול לא מקל. בשורה התחתונה עם נייר קלף ולרסס את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מנפים את שני הקמחים, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שים את הסוכר, הביצים, גרידת לימון ומיץ לימון במעבד מזון ודופק עד לשילוב. עם המנוע פועל, לטפטף את החמאה דרך צינור ההזנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מפזרים את תערובת הקמח, שליש בכל פעם, מתקפלים בעדינות לאחר כל תוספת עד רק בשילוב. אל תגזים.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
9
אופים במרכז התנור במשך 20 דקות, לסובב את המחבתות, להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F., ואופים במשך 30 עד 35 דקות נוספות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הכיכר יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בואו להתקרר במחבתות במשך 15 דקות.
11
בינתיים, להפוך את סירופ לימון
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר
12
בסיר קטן על חום בינוני, לחמם את מיץ לימון וסוכר עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. לאחר מומס, להמשיך לבשל במשך 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
13
להסיר מהחום ולהניח בצד.
14
קו חצי מחבת גיליון עם נייר קלף ולהפוך את הכיכרות על המחבת. השתמש קיסם לתקוע חורים בחלק העליון והצדדים של הכיכרות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מברשת את צמרות וצדדים של כיכרות עם סירופ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר
16
תן לסירופ להשרות לתוך העוגה ולצחצח שוב.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
17
תן לעוגות להתקרר לחלוטין, לפחות 30 דקות.
18
(ככרות הלחם הספוגות אך לא נוצצות ישמור, עטוף בשתי שכבות של ניילון לעטוף קפוא, עד 6 שבועות.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
19
אם אתה רוצה, לעשות זיגוג לימון
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
20
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר של ממתקים ו 4 כפות של מיץ לימון. התערובת צריכה להיות עבה אבל pourable. אם התערובת נוקשה מדי, להוסיף עד עוד 2 כפות מיץ לימון לטאטא שוב, הוספת כמויות קטנות של מיץ לימון ו/או סוכר ממתקים עד שתקבל את העקביות הנכונה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
21
יוצקים את זיגוג לימון על החלק העליון של כל כיכר ולתת לו לטפטף במורד הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
22
בואו זיגוג לימון להקשיח, כ -15 דקות, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
23
כיכרות הזיגוג ישמור עד 3 ימים, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
24
פתק אפוי
25
למטרות הבשלה, אנו ממליצים תמיד להשתמש בפרי אורגני, ללא כימיקלים או חומרי הדברה שעשויים להיות עמוקים בקליפה.