קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

קציץ לימון

קציץ לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לימון קציץ. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לימון פרג קציץ עם זיגוג לימון וניל, קציץ לימון, ו קציץ פטל-לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תכיני את עוגות הלימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מרססים את הצדדים ואת התחתית של שתי מחבתות כיכר 9 על 5 על 3 אינץ ' עם תרסיס בישול לא מקל. בשורה התחתונה עם נייר קלף ולרסס את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
מנפים את שני הקמחים, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שים את הסוכר, הביצים, גרידת לימון ומיץ לימון במעבד מזון ודופק עד לשילוב. עם המנוע פועל, לטפטף את החמאה דרך צינור ההזנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיף את שמנת חמוצה וניל ודופק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
6
מעבירים את התערובת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מפזרים את תערובת הקמח, שליש בכל פעם, מתקפלים בעדינות לאחר כל תוספת עד רק בשילוב. אל תגזים.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
8
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
9
אופים במרכז התנור במשך 20 דקות, לסובב את המחבתות, להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F., ואופים במשך 30 עד 35 דקות נוספות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הכיכר יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
בואו להתקרר במחבתות במשך 15 דקות.
11
בינתיים, להפוך את סירופ לימון
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
12
בסיר קטן על חום בינוני, לחמם את מיץ לימון וסוכר עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. לאחר מומס, להמשיך לבשל במשך 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
להסיר מהחום ולהניח בצד.
14
קו חצי מחבת גיליון עם נייר קלף ולהפוך את הכיכרות על המחבת. השתמש קיסם לתקוע חורים בחלק העליון והצדדים של הכיכרות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מברשת את צמרות וצדדים של כיכרות עם סירופ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
16
תן לסירופ להשרות לתוך העוגה ולצחצח שוב.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
17
תן לעוגות להתקרר לחלוטין, לפחות 30 דקות.
18
(ככרות הלחם הספוגות אך לא נוצצות ישמור, עטוף בשתי שכבות של ניילון לעטוף קפוא, עד 6 שבועות.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
19
אם אתה רוצה, לעשות זיגוג לימון
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
20
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר של ממתקים ו 4 כפות של מיץ לימון. התערובת צריכה להיות עבה אבל pourable. אם התערובת נוקשה מדי, להוסיף עד עוד 2 כפות מיץ לימון לטאטא שוב, הוספת כמויות קטנות של מיץ לימון ו/או סוכר ממתקים עד שתקבל את העקביות הנכונה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
21
יוצקים את זיגוג לימון על החלק העליון של כל כיכר ולתת לו לטפטף במורד הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
22
בואו זיגוג לימון להקשיח, כ -15 דקות, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
23
כיכרות הזיגוג ישמור עד 3 ימים, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
24
פתק אפוי
25
למטרות הבשלה, אנו ממליצים תמיד להשתמש בפרי אורגני, ללא כימיקלים או חומרי הדברה שעשויים להיות עמוקים בקליפה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
26
מאת
27
אפוי: גבולות חדשים באפייה על ידי מאט לואיס ורנאטו Polifito. זכויות יוצרים טקסט © 2008 By Anne Bramley; photographs copyright © 2008 by Tina Rupp. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of Harry N. Abrams.