קציצה כבש & pilaf אפונה
קציצת בשר כבש & pilaf אפונה לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 683 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-86 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מלפפון, אפונה, כמון, אורז בסמטי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 90%. מתכונים דומים: נקניק כבש עם פירה אפונה ונבטי אפונה, פילאף שלגי ושומשום, ו בולגור פילאף עם תרמילי אפונה.
הוראות
מערבבים את הטלה עם חצי שום ו 1 כפית של כמון, ולאחר מכן עונה וצורה לתוך כ 16 כדורים שלה קל יותר אם אתה מרטיב את הידיים.
מחממים מחבת גדולה (עם מכסה לאחר מכן), ואז מטגנים את כדורי הבשר במשך כ 8 דקות עד הזהב מבושל דרך.
הסר מן המחבת, להפריש, ואז להטות את האורז, כפית אחרונה של כמון ושום שנותר. מטגנים עבור 30 שניות, ערבוב, ואז לשפוך מספיק מלאי כדי לכסות. מכסים ומבשלים במשך 10 דקות או עד שכמעט כל הנוזל נספג.
מערבבים את האפונה, להחזיר את כדורי הבשר למחבת, ואז להתחמם במשך כמה דקות עד האפונה מכרז. בינתיים לערבב את המלפפון, יוגורט וחצי מנטה יחד, ואז העונה. כדי לסיים את פילאף, מערבבים את גרידת לימון ומיץ עם כמה תיבול ואת מנטה הנותרים.
מגישים עם מנה טובה של יוגורט מלפפון קירור.