קציצות איטלקיות בצליפה-רוטב עגבניות
המתכון האיטלקי קציצות ברוטב צלייה עגבניות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. לכו לחנות ותביאו לחם, צלפים לא פריליים, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קציצות איטלקיות בצליפה-רוטב עגבניות, קציצות ברוטב צלפים (Konigsberger Klopse), ו קציצות גרמני מטבח הרוס עם רוטב צלפים.
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, מחית את העגבניות. בסיר, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את עגבניות מחית ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד הרוטב מתחיל להתעבות, על 5 דקות.
מוסיפים את הצלפים ואת אורגנו ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם ל-1 1/4 כוסות, 5 דקות. מתבלים במלח, שומרים על חום הגוף.
בינתיים, בקערה קטנה, לכסות את הלחם עם החלב.
תן לעמוד עד הלחם ספג את החלב, על 5 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את בשר חזיר ובשר טחון.
מוסיפים את הלחם ספוג חלב, ביצה, זיתים, גבינה, פטרוזיליה ו 1 כפית מלח.
מערבבים היטב עם הידיים שלך ולעצב את התערובת לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורי בשר.
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתחיל חום, על 1 דקה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד השחמה בכל רחבי מבושל דרך, כ 8 דקות.
מסננים את כדורי הבשר ומעבירים למגש.
יוצקים את רוטב העגבניות החם על גבי ומגישים.