המתכון האיטלקי קציצות ברוטב צלייה עגבניות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. לכו לחנות ותביאו לחם, צלפים לא פריליים, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קציצות איטלקיות בצליפה-רוטב עגבניות, קציצות ברוטב צלפים (Konigsberger Klopse), ו קציצות גרמני מטבח הרוס עם רוטב צלפים.
הוראות
1
בבלנדר או מעבד מזון, מחית את העגבניות. בסיר, חום 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את עגבניות מחית ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד הרוטב מתחיל להתעבות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
3
מוסיפים את הצלפים ואת אורגנו ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם ל-1 1/4 כוסות, 5 דקות. מתבלים במלח, שומרים על חום הגוף.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עצם הודו וצוואר הודו
(או או רגיל)
4
בינתיים, בקערה קטנה, לכסות את הלחם עם החלב.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)