קציצות בשר בגריל
קציצות בשר בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם דבש, ביצה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר בגריל, קציץ בשר בגריל, ו קציץ בשר ממולא בגריל.
הוראות
גז חום או גריל פחם לבישול עקיף לפי הוראות היצרן.
בקערה קטנה, לערבב 1/4 כוס הקטשופ והדבש; להפריש. בקערה גדולה, לערבב נשאר 1/4 כוס קטשופ, רוטב ווסטרשייר, מלח שום, פלפל וביצה. מערבבים בצל ופירורי לחם. מערבבים בבשר עד מעורבב היטב.
צורה תערובת בשר לתוך 6 קציצות, 3/4 אינץ 'עבה בערך 3 1/2 אינץ' קוטר. לעטוף 1 פרוסת בייקון סביב כל פטי; מאובטח עם קיסם.
בזהירות לרסס מתלה גריל עם ספריי בישול.
מניחים קציצות בצד לא מחומם של גריל גז שני מבערים או על מחבת טפטוף על גריל פחם (חום בינוני). (אם משתמשים בגריל גז חד פעמי, מבשלים על אש נמוכה.) מכסה גריל; לבשל 20 עד 25 דקות או עד ורוד מעט במרכז. באמצעות מרית, להפוך קציצות מעל.
מברשת עם תערובת קטשופ. כיסוי גריל; לבשל 5 עד 8 דקות יותר או עד מדחום בשר מוכנס במרכז הקציצות קורא 160°f ובייקון הוא פריך.