קושירגיל
מוכן ב16 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

קציצות בשר חזיר עם קרום פרמזן

קציצות בשר חזיר עם קרום פרמזן
את המתכון ניתן להכין קציצות בשר חזיר עם קרום פרמזן בתוך כ-16 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 365 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -21 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם חלצי חזיר, קרום מ-8, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 18 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53% , וזה די טוב. נסו קציצות בשר חזיר עם רוטב לימון-טימין , קציצות בשר חזיר עם רוטב לימון-קורנית , וקציצות חזיר עם קרום כמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
חותכים את חלצית החזיר ל-4 צלעות חזיר במנות שווה.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ירך חזירירך חזיר
3
מניחים כל קצוץ בין 2 גיליונות של ניילון נצמד ודופקים בפטיש בשר עד שהקצוץ בעובי של כ-1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
4
מניחים את הלחם במעבד מזון ומעבדים לפירורי לחם גדולים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את גבינת הפרמזן, המלח והפלפל, ומקציפים עוד כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מעבירים את תערובת הפירורים לקערה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מכינים תחנת לחם: בקערה או צלחת רדודה מניחים את הקמח יחד עם מלח ופלפל. בקערה רדודה נוספת טורפים את הביצה עם 1 כף מים, עד שהביצה כבר לא חוטית, כדקה. מסדרים את הקמח, הביצה ופירורי הלחם בסדר הזה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, ומוסיפים את השמן הצמחי והחמאה. טובלים את צלעות החזיר בקמח לאבק קלות, מנערים את עודפי הקמח, ואז טובלים בביצה ולבסוף את הפירורים. מבשלים את החזיר עד להזהבה ומבושלת, 2 עד 3 דקות לכל צד. לאחר הבישול, מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר כדי לספוג את עודפי השמן. מתבלים את הקציצות במלח ופלפל ומגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
טריז לימוןטריז לימון
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי